ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα Πολυϊατρεία Μet Cosmetic, μέλη του Iassis Group αποτελούν την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στο τομέα της Αισθητικής Ιατρικής. Με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες σας, σε  χώρους ζεστούς, φιλικούς και με πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό. 

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες και να σας δώσουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού σας. 

Μην φοβάστε τις αλλαγές. Φροντίστε όσο περισσότερο το σώμα σας και τον εαυτό σας. Η υγεία είναι ισόπλευρο τρίγωνο και χρειάζεται ισορροπία για να είναι καλά σε όλους τους τομείς της ζωής. Μην αμελείτε και αναβάλλετε τις ιατρικές σας εξετάσεις ή το ραντεβού σας με κάποιον ειδικό. Αγαπήστε τον εαυτό σας γιατί είναι η βασική σας προτεραιότητα και ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είστε αναγκασμένοι να ‘’συμβιώσετε’’. 

Η ιατρική επιστήμη και η τεχνολογία του σήμερα μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε εκείνο που θέλουμε να είμαστε, να επιλέξουμε τις συνθήκες της ζωής μας και να έχουμε το δικαίωμα πρόσβασης σε ό,τι δεν μας επιτρεπόταν. Η παροχή αισθητικών επεμβάσεων και όλων των ειδών ιατρικής επέμβασης, το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι να νιώσουμε ακόμα καλύτερα με τον εαυτό μας διορθώνοντας ή αλλάζοντας κάτι το οποίο είτε αισθητικά είτε όχι δεν μας αρέσει. Βέβαια κάποιες φορές και η ατέλεια τελειότητα είναι! 

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε
εκλεπτυσμένες και ποιοτικές υπηρεσίες
στους πελάτες μας, απόλυτα
εξατομικευμένες για τις δικές τους
διαφορετικές ανάγκες.

Η διαφοροποίηση μας στον τομέα της
Αισθητικής Ιατρικής, είναι η ανθρω-
ποκεντρική μας αντίληψη και η αρχή
να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας
υπηρεσίες.

Οι εξειδικευμένοι ιατροί, Δερματολόγοι, Πλαστικοί Χειρουργοί, καθώς
και οι Διπλωματούχοι Αισθητικοί, σε
συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα
ιατρικά μηχανήματα που διαθέτει,
παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και
υπηρεσίες υγείας, υψηλών προδιαγραφών.

φ ά σ μ α
υ π η ρ ε σ ι ώ ν
4
φ ά σ μ α
υ π η ρ ε σ ι ώ ν

Tα ΜΕΤ COSMETIC αποτελούν   υπερσύγχρονα ιατρεία αισθητικής, παρέχοντάς τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς της Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής. 

ό ρ α μ α

Το όραμά μας είναι φιλόδοξο, αλλά τα θεμέλια μας είναι γερά καθώς η δημιουργία των MET COSMETIC είναι καινοτόμα και αποτελεί κομμάτι χρόνιας εμπειρίας. 

Η εμπειρία μας στο χώρο υγείας για 7 συναπτά έτη και η επιτυχημένη πορεία του Ομίλου, είναι η εγγύηση που μας δίνει το έναυσμα να εξελισσόμαστε, να γινόμαστε καλύτεροι και να εμπλουτίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίες μας. 

Η διαφοροποίηση μας στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, είναι η ανθρωποκεντρική μας αντίληψη και η αρχή να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς της Πλαστικής Χειρουργικής, ∆ερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής.

Οι πλήρως καταρτισμένοι ιατροί, ∆ερματολόγοι και Πλαστικοί Χειρουργοί, καθώς και οι ∆ιπλωματούχοι Αισθητικοί, σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα που διαθέτουμε, παρέχουν αξιοπιστία, σιγουριά και υπηρεσίες υγείας υψηλών προδιαγραφών. 

ό ρ α μ α
3
ε ύ ρ ο ς
θ ε ρ α π ε ι ώ ν
ε ύ ρ ο ς
θ ε ρ α π ε ι ώ ν
7

Αισθητική Ιατρική
[Λείανση Ρυτίδων, Υαλουρονικό, Μεσοθεραπεία, Χημικό Peeling]

Πλαστική Χειρουργική
[Βλεφαροπλαστική, Ωτοπλαστική,
Πλαστική Στήθους, Κοιλιάς κ.α. ]

Θεραπείες Σώματος
[RF, Κρυολιπόλυση, LPG, Ενέσιμη
Λιποδιάλυση, Peeling κ.α.]

Θεραπείες Προσώπου
[Ενυδάτωση, Βαθύς Καθαρισμός,
Δερμοαπόξεση, Υπέρηχος κ.α.]

Μεταμόσχευση Μαλλιών
[Αντιμετώπιση Τριχόπτωσης, Τεχνική F.U.E.]

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Lobortis parturient hendrerit suspendisse fringilla.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LASER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.