Θεραπείες Αντιγήρανσης

Καταπολέμηση ρυτίδων

Σταματήστε το χρόνο επεμβατικά ή όχι, όπως εσείς επιλέξετε! Διαλέξτε αυτό που θέλετε εσείς να πετύχετε για το πρόσωπο σας.

Όλες οι σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης & σύσφιγξης λειτουργούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά για να λειάνουν ακόμα και τις βαθύτερες ρυτίδες στο δέρμα σας. Tο πρόσωπο δείχνει νεότερο, διατηρώντας ταυτόχρονα τη φυσικότητα των εκφράσεων και των χαρακτηριστικών του.

Μη επεμβατικές λύσεις για σύσφιγξη

HIFU 3D Lifting

To HIFU 3D Lifting είναι Υψηλής Εντάσεως Εστιασμένοι Υπέρηχοι για την τρισδιάστατη ανόρθωση του προσώπου.Η καινοτομία των εστιασμένων υπερήχων στοχεύει με ακρίβεια τους υποκείμενους ιστούς προκαλώντας ανόρθωση του προσώπου και σύσφιξη της επιδερμίδας διεγείροντας τους ινοβλάστες και ανανεώνοντας το κολλαγόνο του δέρματος από μέσα προς τα έξω.

Το μοναδικό και κορυφαίο HIFU επεμβαίνει σε διαφορετικά επίπεδα βάθους, για ολοκληρωμένο τρισδιάστατο αποτέλεσμα μέσω 3 κεφαλών. 

RF Ραδιοσυχνότητες

Το Accent σας βοηθάει να βελτιώσετε τις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα, συσφίγγοντας και λειαίνοντας το χαλαρωμένο και ζαρωμένο δέρμα. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά για να βελτιώσει την επιδερμική χαλάρωση που παρουσιάζεται στο πρόσωπο, το λαιμό και κάτω από τα μπράτσα.

Οι περισσότεροι βρίσκουν το Accent πολύ άνετο στην αίσθηση και παρότι η ανεκτικότητα στον πόνο είναι υποκειμενικό θέμα, πολλοί περιγράφουν συχνά αυτή την αίσθηση σαν αυτή του “ζεστού μασάζ”.

lpgendermolift

LPG Endermolift

Η νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου Face Endermologie® και η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFT™ επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επανα-ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή  ινών  κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες. Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθειά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

Ενέσιμες λύσεις

Λείανση ρυτίδων

Αποτελεί την πιο αποτελεσματική θεραπεία για τις δυναμικές ρυτίδες του προσώπου, δηλαδή τις ρυτίδες που δημιουργούνται από συνηθισμένες εκφράσεις, όπως είναι το γέλιο, η έκπληξη, η συνοφρύωση, ο θυμός και άλλες. Οι μυϊκοί σπασμοί που πραγματοποιούνται τη στιγμή της έκφρασης, έχουν ως αποτέλεσμα να προκαλούν στο δέρμα λεπτές ή βαθύτερες ρυτίδες, που πλήττουν τη νεανικότητα και τη λάμψη του.

Υαλουρονικό οξύ

Κατάλληλη θεραπεία για τις βαθιές ρυτίδες στο κάτω ήμισυ του προσώπου, και για ενίσχυση όγκου σε ζυγωματικά, χείλη και πηγούνι.

  • Ενυδατώνει το δέρμα και διατηρεί τον όγκο του.
  • Είναι υδρόφιλη ουσία και έχει την ικανότητα να κατακρατά μεγάλες ποσότητες νερού (1000 φορές το βάρος του).
  • Παρέχει έναν μηχανισμό μεταφοράς θρεπτικών ουσιών από την κυκλοφορία του αίματος στα ζώντα κύτταρα του δέρματος.

Βιοαναζωογόνηση Jalupro

H Βιοαναζωογόνηση προσώπου, βοηθά τόσο στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, όσο και στην αποκατάστασή του. Βελτιώνεται η υφή, η όψη του δέρματος, η χαλάρωση και μειώνονται οι ρυτίδες.  Έτσι, η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, αποκτά φρεσκάδα, μειώνονται οι πόροι, η θαμπάδα και η κουρασμένη όψη και δείχνει πιο ανανεωμέν

Σύσφιγξη & Αντιγήρανση Profhilo

Η θεραπεία Profhilo είναι μια από τις πιο επαναστατικές καινοτομίες που αποσκοπά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, με μορφή υαλουρονικού οξέος, η οποία στοχεύει στην επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και χαλάρωσης της επιδερμίδας. Βελτιώνεται έτσι η υφή, οι ρυτίδες του προσώπου λειαίνονται και ενυδατώνεται η επιδερμίδα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που ταλαιπωρούνται  από χαλάρωση όπως είναι τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ.

IMG_0972

Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε άμεση εισαγωγή διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, το οποίο αποτελείται κυρίως από ίνες συνδετικού ιστού και είναι υπεύθυνο για τη θρέψη και τη στήριξη της επιδερμίδας. Περιέχει απαραίτητα συστατικά του δέρματος όπως το υαλουρονικό οξύ και τις πρωτεΐνες κολλαγόνο και ελαστίνη, υπεύθυνες για τη δομή, την ελαστικότητα και την ποσότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, γλυκόζη, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και σ το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Το Πλάσμα Πλούσιο σε Αιμοπετάλια είναι ένα αυτόλογο κλάσμα, του αίματος, με υψηλή συγκέντρωση αιμοπεταλίων, αυτός είναι ουσιαστικά ό ορισμός της αυτόλογης μεσοθεραπείας. Yπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αναζωογόνηση και ανάπλαση της επιδερμίδας του προσώπου και του λαιμού.

Το πλεονέκτημα της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας Προσώπου εντοπίζεται στο ότι αξιοποιούμε τις δυνάμεις του ίδιου μας του οργανισμού.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας