ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Το συσσωρευμένο λίπος και στο πρόσωπο και στο σώμα για τον καθένα μας είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί διαρκώς ειδικότερα μετά από κάποια απώλεια βάρους καθώς και με το πέρασμα των χρόνων. Παρόλη την γυμναστική και την σωστή διατροφή το τοπικό λίπος αποθηκεύεται στο σώμα ή το πρόσωπο μας με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να το αποβάλλουμε. Η ενέσιμη λιποδιάλυση όμως μας λύνει τα χέρια! 

Τι είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση και πώς εφαρμόζεται; 

Η ενέσιμη λιποδιάλυση, είναι μία ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική διάλυση του λίπους. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση. Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος. Στην διαδικασία, χρησιμοποιούμε ένα οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας για την καύση λίπους, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Το υλικό αυτό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια, χρησιμοποιώντας εύκαμπτες και λεπτές βελόνες.

Πονάει;

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, ενώ μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο απλά με τη χρήση μιας ειδικής κρέμας τοπικής αναισθησίας.

Που μπορεί να εφαρμοστεί; 

Η ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως, οι γλουτοί, η κοιλιά, οι γάμπες, το διπλοσάγονο, τα μπράτσα και επίσης στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών. Επίσης, είναι αποτελεσματική για περιπτώσεις γυναικομαστίας.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά; 

Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από τον πρώτο μήνα και έπειτα, όμως με σωστή διατροφή και άσκηση μπορούν να μονιμοποιηθούν.

Ενδολιπική Θεραπεία Aqualyx®

Tο Aqualyx® είναι αποτέλεσμα της έρευνας του διάσημου καθηγητή Pasquale Motolese, ο οποίος χρησιμοποίησε σαν βάση τις πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες που πραγματοποιήθηκαν τον 20ο αιώνα πάνω στις μη-χειρουργικές θεραπείες για τη μείωση του τοπικού λίπους. Ο καθηγητής Motolose, ξεκίνησε το 2007 να εργάζεται πάνω σε ένα νέο σκεύασμα, το οποίο θα διέλυε επιλεκτικά τα λιποκύτταρα, χωρίς όμως να προκαλεί ταυτόχρονα την καταστροφή των γειτονικών ιστών. Έτσι, ανέπτυξε μια τεχνική έγχυσης για τη θεραπεία, γνωστή ως «Aqualysis TM» ή «AquaplastyTM». Η τεχνική αυτή επιτυγχάνει την έγχυση του διαλύματος σε εντοπισμένους θύλακες λίπους.

Το Aqualyx® υγροποιεί το λίποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα, απελευθερώνοντας τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Τι είναι το Aqualyx®;

Είναι ένα σύνθετο μικροζελατινώδες ενέσιμο διάλυμα με στοχευμένη λιπολυτική δράση και είναι η μόνη ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές.

Πώς λειτουργεί το Aqualyx®

Περιέχει Δεσοξυχολανικό Οξύ, ένα είδος Χολικού Οξέος. Η δραστική αυτή κλειδώνει πάνω στο φράγμα των λιποκυττάρων και ενεργεί. Απελευθερώνει τα λιπαρά οξέα από τα λιποκύτταρα που βρίσκονται αποθηκευμένα. Τα κυτταρικά κατάλοιπα απομακρύνονται και τα μη συνδεδεμένα λιποκύτταρα μεταβολίζονται και μετατρέπονται σε ενέργεια. 

Το Aqualyx® μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε ολόκληρο το σώμα για τη διάλυση των αποθεμάτων λίπους. 

BCN LIPID – PEPTIDES Advanced Lipolytic Cocktail

Το BCN LIPID – Peptides είναι ένα προϊόν της BCN Advanced Line, το οποίο  στη νέα του σύνθεση περιέχει τα κλασικά δραστικά συστατικά με αναγνωρισμένη λιπολυτική και αναγωγική δράση, σε συνδυασμό με ένα καινοτόμο κοκτέιλ πεπτιδίων, που με νέους μηχανισμούς δρά στα τοπικά αποθέματα λίπους. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό κοκτέιλ δραστικών συστατικών  που μέσω μιας “στρατηγικής” πολλαπλών στόχων, παρέχει μια αποτελεσματικη δράση που αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος.

Ενδείκνυται ιδιαίτερα ως θεραπεία “σοκ” στα τοπικά αποθέματα λίπους στις κοιλιακές πτυχές, τους άνω βραχίονες,τους μηρούς, τους γλουτούς, τα γόνατα και τη μέση. Είναι μια θεραπεία που εξαλείφει το τοπικό λίπος με αποτέλεσμα το αδυνάτισμα και την ορατή βελτίωση στην ποιότητα του δέρματος

aqualix
peptides

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!