ΕΝΕΣΙΜΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ

Το συσσωρευμένο λίπος και στο πρόσωπο και στο σώμα για τον καθένα μας είναι ένα πρόβλημα που μας απασχολεί διαρκώς ειδικότερα μετά από κάποια απώλεια βάρους καθώς και με το πέρασμα των χρόνων. Παρόλη την γυμναστική και την σωστή διατροφή το τοπικό λίπος αποθηκεύεται στο σώμα ή το πρόσωπο μας με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να το αποβάλλουμε. Η ενέσιμη λιποδιάλυση όμως μας λύνει τα χέρια! 

Τι είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση και πώς εφαρμόζεται; 

Η ενέσιμη λιποδιάλυση, είναι μία ενέσιμη θεραπεία με στόχο την τοπική διάλυση του λίπους. Είναι κατάλληλη για άντρες και γυναίκες και είναι μία απόλυτα ασφαλής μη χειρουργική επέμβαση. Στοχεύει σε όλες τις προβληματικές περιοχές που συσσωρεύουν περιττό λίπος. Στην διαδικασία, χρησιμοποιούμε ένα οξύ που παράγει ο ίδιος ο οργανισμός μας για την καύση λίπους, για τον ίδιο ακριβώς σκοπό. Το υλικό αυτό εγχέεται εντός του λιπώδους ιστού υποδόρια, χρησιμοποιώντας εύκαμπτες και λεπτές βελόνες.

Πονάει;

Η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη, ενώ μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον πόνο απλά με τη χρήση μιας ειδικής κρέμας τοπικής αναισθησίας.

Που μπορεί να εφαρμοστεί; 

Η ενέσιμη λιποδιάλυση μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές όπως, οι γλουτοί, η κοιλιά, οι γάμπες, τα μπράτσα και επίσης στο εσωτερικό και εξωτερικό των μηρών.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά; 

Τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά από τον πρώτο μήνα και έπειτα, όμως με σωστή διατροφή και άσκηση μπορούν να μονιμοποιηθούν.

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!