Ενυδάτωση Προσώπου

 Τι είναι η ενυδάτωση προσώπου

Θες λαμπερή και λεία επιδερμίδα; Με την ενυδάτωση προσώπου αποκτάς το επιθυμητό αποτέλεσμα! Η ενυδάτωση είναι μια θεραπεία, όπου με άμεση ή έμμεση παρεμβατική διαδικασία αποκαθιστά το θαμπό και αφυδατωμένο δέρμα.
 
Συνδυάζει μία έκρηξη ενυδάτωσης, βαθιάς θρέψης και καθαριστικής δράσης. Βελτιώνει την υφή του δέρματος. Τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό και οξυγονώνει σε βάθος τον οργανισμό. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας. 

Επιδερμίδα και ενυδάτωση

H επιδερμίδα αποτελείται από πολλές στιβάδες και είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του οργανισμούς μας. Η βαθύτερη και κυριότερη στιβάδα της είναι η λεγόμενη “βασική” στιβάδα. Η “βασική” στιβάδα ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος. Η κεράτινη στιβάδα είναι ουσιαστικά το εξωτερικό τμήμα της βασικής στιβάδας. Έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον και την ατμόσφαιρα και αποτελείται κυρίως από νεκρά κύτταρα.

Η κεράτινη στιβάδα περιβάλλεται από έναν υδρολιπιδικό μανδύα. Ο υδρολιπιδικός μανδύας που αγκαλιάζει την κεράτινη στιβάδα, αποτελεί το τμήμα προστασίας της υγρασίας του δέρματος. Αποτελείται από σμήγμα, νερό, λιπίδια και ιδρωτοποιούς αδένες και η κύρια ιδιότητά του είναι η προστασία από εξωτερικούς μικροοργανισμούς.

Η διατάραξη της ισορροπίας των λιπιδίων και του νερού της επιδερμίδας, επηρεάζει σημαντικά τη συνοχή του υδρολιπιδικού μανδύα. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα να χάνει το ρόλο του φυσικού φραγμού. Γίνεται πιο ευάλωτο και διαπερατό σε αλλεργιογόνα και επιβαρυντικούς παράγοντες.

Ενυδάτωση προσώπου

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 45 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 1 φορά / μήνα
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: 1 Μήνας
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!