Ενυδάτωση με χαβιάρι

Τι είναι η Ενυδάτωση Προσώπου με χαβιάρι;

Η ενυδάτωση με χαβιάρι αποτελεί μια προϊοντική επαγγελματική θεραπεία που βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας, μειώνει τις ρυτίδες και τα σημάδια κόπωσης προσδίδοντας τόνωση, λάμψη και ζωντάνια σε ώριμα και κουρασμένα δέρματα. Παράλληλα, ενυδατώνει και ενισχύει τη φυσική λειτουργία ανανέωσης και συνοχής της επιδερμίδας. Η εν λόγω θεραπεία στηρίζεται στη δράση καλλυντικών προϊόντων που περιέχουν υψηλές συγκεντρώσεις Caviar και βιταμίνης C  σε συνέργεια με ειδικό σύστημα απολέπισης και κυτταρικής διέγερσης.

Η θεραπεία γίνεται σε 3 βήματα. 

Στο πρώτο βήμα πραγματοποιείται ο καθαρισμός της επιδερμίδας όπου αφαιρείται το μακιγιάζ και απομακρύνονται οι ρύποι από την επιδερμίδα.

Στο δεύτερο στάδιο χρησιμοποιώντας α-υδροξυοξέα (ΑΗΑ-Lactic Acid, Glycolic Acid, Mandelic Acid) και συνδυασμό αντιγηραντικών (Retinoid 1%,) και λευκαντικών παραγόντων (Ascorbic Acid 2%) συνδυάζουμε την απολέπιση-απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας με την κυτταρική διέγερση και την ανανέωσή της. 

Το τρίτο στάδιο έχει ως στόχο την ενεργοποίηση του μηχανισμού ανάπλασης του δέρματος για την αποκατάσταση των φθορών του (οξειδωτικές βλάβες, ρυτίδες) μέσω χρήσης βιταμίνης C 12% και ενυδατικών συστατικών (Caviar Ω3-Ω6) σε μορφή μάσκας.

Το τελευταίο στάδιο χρησιμοποιώντας λιπαρά οξέα (Caviar Ω3-Ω6) σε μορφή ελαίου και κρέμας στοχεύει στην διατήρηση της ακεραιότητας των κυττάρων και την επιτάχυνση της φυσικής αναδόμησης.

Μέσος Χρόνος Θεραπείας

Η όλη θεραπεία κρατάει 40 – 50 λεπτά και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας.

 

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!