Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

Fractional Laser

Το μυστικό για τη διόρθωση των ατελειών και για ανάπλαση της επιδερμίδας μας κρύβεται στην πρωτοποριακή θεραπεία Fractional Laser. Το αποτελέσμα είναι το δέρμα μας να αποκτά βελούδινη υφή. 

Η θεραπεία Fractional Λέιζερ βελτιώνει την υφή του δέρματος, μειώνει τους διεσταλμένους πόρους. Ακόμη, σβήνει τις καφέ κηλίδες και εξαλείφει το βάθος των ρυτίδων, κυρίως γύρω απο τα μάτια. Επίσης, ομαλοποιεί την εμφάνιση από σημάδια ακμής και μετεγχειρητικές ουλές, καθώς αναζωογονεί την επιδερμίδα δίνοντας της μια πιο φρέσκια και νεανική όψη.

Medical-Beauty-Awards-22_-Gold_Best-Threads-Treatment

Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

accentpro scaled

Fractional Plasma

Η λέξη Fractional δηλώνει ότι ένα μέρος της περιοχής  ‘τραυματίζεται’.  Σε αντίθεση με την ολική ανάπλαση, όπου προκαλείται τραύμα σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας. Το Plasma είναι μια μοναδική τεχνολογία. Προκαλεί μικρότερη βλάβη από τα κοινά laser. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ακόμη, επιτυγχάνει γρηγορότερα αποτελέσματα και μικρότερο χρόνο αποθεραπείας.

Ο κατασκευαστικός οίκος Alma Lasers ανήκει στους ηγέτες της αγοράς της αισθητικής ιατρικής. Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Alma Lasers χρησιμοποιούνται ευρέως σε θεραπείες. Κάποιες από αυτές είναι: ανώδυνη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος, απομάκρυνση μελαγχρωματικών βλαβών, ακμής και τατουάζ , μείωση ρυτίδων και ραγάδων, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας κ.α.

Αποκαλύψτε την εσωτερική σας ομορφιά

Είναι σαν peeling χωρίς κανένα ρίσκο.

 • > Γρήγορη και εύκολη θεραπεία
  > Ασφαλής για όλους τους τύπους δέρματος
  > Εφαρμογή καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους
  > Με πολύ σύντομο χρόνο αποθεραπείας
  > Ελάχιστη ενόχληση κατά την εφαρμογή
 •  

Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθειά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%.

Οι σπινθήρες που προέρχονται από το iPixelRF δημιουργούν ελεγχόμενες μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα, θερμαίνοντας την περιοχή θεραπείας και διεγείροντας την ανάπτυξη κολλαγόνου για πιο σφριγηλό και υγιές δέρμα.

Ανανεώστε το παλιό σας δέρμα

Το Fractional Plasma είναι μια μοναδική θεραπεία που χρησιμοποιεί την τεχνολογία iPixelRF της εταιρείας ALMA Lasers για να αποκαταστήσει την εμφάνιση του δέρματός σας. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι εφάμιλλα με αυτά του χημικού peeling ή της ανάπλασης με laser και επαναφέρει στο δέρμα σας μια πιο νεανική και λαμπερή όψη.

Το Fractional Plasma βελτιώνει τα σημάδια της γήρανσης, όπως γεροντικές κηλίδες, μικρά αγγεία, μελαγχρωματικές βλάβες, κοκκινίλες, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, καθώς και ραγάδες, ουλές ακμής και άλλου τύπου ουλές.

accentprime1200x900

Microplasma

Tο Accent Prime βασιζόμενο στην ενέργεια της Μονοπολικής ραδιοσυχνότητας λειτουργεί και με την καινοτόμο τεχνολογία της Κλασματικής Micro-Plasma™ (PIXEL RF™). Η τεχνολογία PIXEL RF™ δημιουργεί μικροσκοπικές  ζώνες θεραπείας που ανάλογα με τις ρυθμίσεις που επιλέγονται δύναται να προκαλέσει εξάχνωση ελεγχόμενου βάθους (μεγαλύτερη ή μικρότερη θερμική βλάβη) εντός του δέρματος για να επιφέρει ουσιαστική ανάπλαση μακριά και πάνω από το επίπεδο που βρίσκεται ο ανεπηρέαστος και υγιής περιβάλλων δερματικός ιστός. 

Κεφαλή 

Microplasma κεφαλή για κλασματική τεχνολογία RF Fractional μονοπολικής ραδιοσυχνότητας με εφαρμογές σε επιφανειακές ρυτίδες, ανάπλαση δέρματος και ουλές ακμής.

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας PIXEL RF™ είναι η δερματική σύσφιγξη, η ανάπλαση του δέρματος, η θεραπεία των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, η βελτίωση των ουλών ακμής, των ραβδώσεων και των ουλών της ανεμοβλογιάς, η ανάπλαση (του φωτογηρασμένου δέρματος) και οι συνδυασμοί με άλλες επεμβατικές διαδικασίες και θεραπείες φωτοανάπλασης.

Palomar / Cynosure Emerge Fractional Laser

Το νέο Laser Fractional  είναι ένα fractional  της εταιρίας Palomar/Cynosure και θεωρείται το πιο εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας για την διόρθωση των ρυτίδων.

Το νέο Palomar Fractional Laser θεωρείται το πιο εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας για την διόρθωση των ρυτίδων. Παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης, microthermal ζώνες μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα με αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικές αλλοιώσεις. Το laser στοχεύει στο 5 εώς και 50 % της επιφάνειας του δέρματος ενώ το υπόλοιπο 50 εώς 95 % παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.

Θεραπεία με Laser CO2

Η θεραπεία με το laser CO2 αποτελεί την πιο ασφαλή και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης των οξυτενών κονδυλωμάτων. Οι βλάβες εξαχνώνονται πλήρως, προστατεύοντας τους παρακείμενους ιστούς ενώ επιτυγχάνεται ταχύτερη επούλωση. Η θεραπεία δεν καταλείπει ουλές ή σημάδια ενώ ο ασθενής επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Η θεραπεία είναι αναίμακτη και δεν πονάει καθώς στην περιοχή προς θεραπεία γίνεται εφαρμογή τοπικής αναισθητικής. Για την αφαίρεσή τους απαιτείται μία μόλις συνεδρία και αφορά όλες τις εμφανείς βλάβες.

COTRA PLUS – CO2 Fractional 

Ο όρος Laser σημαίνει ενίσχυση του φωτός με εξαναγκασμένη εκπομπή ακτινοβολίας.

Τα Laser CO2 αποτελούν τα πλέον παραδοσιακά Laser στην χειρουργική και αισθητική δερματολογία. Αντικαθιστούν τις διαθερμίες και χρησιμοποιούνται γενικότερα για καυτηριασμούς, εξαχνώσεις και τομές.

Η τεχνολογία των CO2 έχει αναβαθμιστεί την τελευταία δεκαετία. Tα COTRA PLUS CO2, επειδή λειτουργούν με πολύ μικρούς χρόνους (της τάξης των μsec), δεν επιτρέπουν να γίνει μεγάλη θερμική καταστροφή και κατ’ επέκταση καρβούνιασμα των ιστών – στόχων. Το γεγονός αυτό, έχει σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη επούλωση των τραυμάτων, χωρίς παρενέργειες και σημάδια.

4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

01

Ανάπλαση δέρματος

02

Ανανέωση φωτογηρασμένου δέρματος

03

Μείωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων

04

Διόρθωση ουλών ακμής

Αποτέλεσμα 2 Μηνών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 2 Μήνες

Αποτέλεσμα 4 Μηνών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 2 Μήνες

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 10-20 λεπτά
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 1 εφαρμογή το μήνα
 • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 1-4 θεραπείες σε διάστημα περίπου 4 μηνών
 • Τεχνολογία: Alma Lasers
 • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες τα video και μάθε περισσότερα

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!