ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

Τα Πολυϊατρεία Μet Cosmetic, μέλη του Iassis Group αποτελούν την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στο τομέα της Αισθητικής Ιατρικής. Με σεβασμό και ενδιαφέρον προς τις ανάγκες σας, σε  χώρους ζεστούς, φιλικούς και με πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό. 

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες και να σας δώσουμε την ευκαιρία να ανακαλύψετε την ομορφότερη εκδοχή του εαυτού σας. 

Η ιατρική επιστήμη και η τεχνολογία του σήμερα μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε εκείνο που θέλουμε να είμαστε, να επιλέξουμε τις συνθήκες της ζωής μας και να έχουμε το δικαίωμα πρόσβασης σε ό,τι δεν μας επιτρεπόταν. Η παροχή αισθητικών επεμβάσεων και όλων των ειδών ιατρικής επέμβασης, το μόνο που μπορεί να μας προσφέρει είναι να νιώσουμε ακόμα καλύτερα με τον εαυτό μας διορθώνοντας ή αλλάζοντας κάτι το οποίο είτε αισθητικά είτε όχι δεν μας αρέσει. Βέβαια κάποιες φορές και η ατέλεια τελειότητα είναι! 

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

Subtitle text example

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

MET COSMETIC ΠΑΤΡΑ

Ερμού 51 & Μαιζώνος, 4ος Όροφος

Το πολύϊατρείο, “Met Cosmetic”, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  και την πολυτέλεια σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα εξυπηρετείται μέσω του μινιμαλισμού και της κυριαρχίας του λευκού χρώματος, σε διαφορετικές υφές, συνδυάζοντας τόνους από στοιχεία της φύσης, τα οποία εναρμονίζονται στο χώρο και εντάσσονται στον σχεδιασμό με σύγχρονο τρόπο, προσφέροντας ηρεμία. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MET COSMETIC ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μαντζάρου 8, 2ος Όροφος

Το πολύϊατρείο, “Met Cosmetic”, στην Πόλη της Ζακύνθου, χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  και την πολυτέλεια σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Ένας άνετος και πρωτοποριακός χώρος, στον οποίο παρέχονται  υπηρεσίες, όπως Αισθητική Ιατρική, Πλαστική Χειρουργική Δερματολογία, Αποτρίχωση Laser, Θεραπείες Σώματος και Μεταμόσχευση Μαλλιών. 

Με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων  παρέχεται ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών κοσμητικής ιατρικής.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MET BOUTIQUE ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21

Το Ιατρείο, “Met Boutique”, στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα είναι να προσφέρει εξατομικευμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, σε έναν χώρο που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MEN COSMETIC & MY HAIR GREECE

Ερμού 51 & Μαιζώνος, 4ος Όροφος

O ιατρικός ομιλος Iassis σε συνεργασία με την My Hair Greece ασχολείται  με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και το πιο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Εφαρμόζοντας την τεχνική F.U.E. σας παρέχουμε την πιο ασφαλή και αποτελεσματική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που προσφέρει το μέγιστο αριθμό τριχοθυλακί- ων ανά συνεδρία. Η τεχνική F.U.E. μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, προσφέροντας μόνιμα αποτελέσματα, παρέχοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Lobortis parturient hendrerit suspendisse fringilla.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LASER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.