ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

Το Μet Cosmetic, μέλος του Iassis Medical Group αποτελεί την πλέον σύγχρονη και καινοτόμο πρόταση στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής, της Πλαστικής Χειρουργικής , της Δερματολογίας και της Αποτρίχωσης Λέιζερ. Μένοντας πιστό στις αξίες του και έχοντας πάντα στο κέντρο τον Άνθρωπο, καταφέρνει να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Η βραβευμένη ιατρική ομάδα και το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό, αφουγκραζόμενοι τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες και ακολουθώντας πάντα όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθμίζουν συνεχώς τις προσφερόμενες υπηρεσίες και θεραπείες. 

Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Ομίλου αποτελεί σταθερή αξία, που τιμά από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα, ενώ η γνώση και η κατάρτιση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού πιστοποιεί τον σεβασμό του προς τους ασθενείς του. 

Η Πάτρα, η Αθήνα (Γλυφάδα) και η Ζάκυνθος αποτελούν τη βάση του Met Cosmetic, με υπερσύγχρονους, πλήρως εξοπλισμένους, άνετους και φιλικούς χώρους που παρέχουν ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα σε υπηρεσίες και θεραπείες των χώρων της Πλαστικής Χειρουργικής, της Δερματολογίας και της Αισθητικής Ιατρικής. 

ΟΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΑΣ

Subtitle text example

ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

MET COSMETIC ΠΑΤΡΑ

Ερμού 51 & Μαιζώνος, 4ος Όροφος

Το πολύϊατρείο, “Met Cosmetic”, στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Πάτρας, χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  και την πολυτέλεια σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα εξυπηρετείται μέσω του μινιμαλισμού και της κυριαρχίας του λευκού χρώματος, σε διαφορετικές υφές, συνδυάζοντας τόνους από στοιχεία της φύσης, τα οποία εναρμονίζονται στο χώρο και εντάσσονται στον σχεδιασμό με σύγχρονο τρόπο, προσφέροντας ηρεμία. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MET COSMETIC ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Μαντζάρου 8, 2ος Όροφος

Το πολύϊατρείο, “Met Cosmetic”, στην Πόλη της Ζακύνθου, χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  και την πολυτέλεια σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Ένας άνετος και πρωτοποριακός χώρος, στον οποίο παρέχονται  υπηρεσίες, όπως Αισθητική Ιατρική, Πλαστική Χειρουργική Δερματολογία, Αποτρίχωση Laser, Θεραπείες Σώματος και Μεταμόσχευση Μαλλιών. 

Με τη χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων  παρέχεται ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών κοσμητικής ιατρικής.

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MET BOUTIQUE ΓΛΥΦΑΔΑ

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21

Το Ιατρείο, “Met Boutique”, στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα χαρακτηρίζεται από την καθαρότητα, την τεχνολογία,  την πολυτέλεια και την ιδιωτικότητα σε συνύπαρξη με το αίσθημα της εμπιστοσύνης ως προς τις υπηρεσίες.

Η βασική ιδέα είναι να προσφέρει εξατομικευμένες και προσωποποιημένες υπηρεσίες, σε έναν χώρο που εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα. 

Ο χώρος είναι προσβάσιμος από ΑΜΕΑ. 

MEN COSMETIC & MY HAIR GREECE

Ερμού 51 & Μαιζώνος, 4ος Όροφος

O ιατρικός ομιλος Iassis σε συνεργασία με την My Hair Greece ασχολείται  με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και το πιο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.

Εφαρμόζοντας την τεχνική F.U.E. σας παρέχουμε την πιο ασφαλή και αποτελεσματική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών που προσφέρει το μέγιστο αριθμό τριχοθυλακί- ων ανά συνεδρία. Η τεχνική F.U.E. μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες, προσφέροντας μόνιμα αποτελέσματα, παρέχοντας ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim. Donec pede justo, fringilla vel, aliquet nec, vulputate eget, arcu. In enim justo, rhoncus ut, imperdiet a, venenatis vitae, justo. Nullam dictum felis eu pede mollis pretium. Integer tincidunt.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Lobortis parturient hendrerit suspendisse fringilla.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LASER

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.