LPG Endermologie

Τι είναι το LPG 

Αδιαμφισβήτητα μετά απο κάθε απώλεια βάρους το σώμα μας χαλαρώνει, χάνει την σμίλευση του και γίνεται πιο χαλαρό. Η ανώδυνη τεχνική LPG είναι έδω για να προσφέρει στο σώμα μας την σύσφιξη που χρειάζεται και την σφριγηλότητα του δέρματός μας.

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage βασισμένη στη θεραπεία Endermologie®. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης. Σμιλεύει το σώμα. Μειώνει την κυτταρίτιδα και βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος.

Η κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο LPG Endermologie. Η μηχανική διέγερση των κεφαλών της LPG προκαλεί εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις. Αυτές είναι η επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και η παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης.

Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία LPG Endermologie;

Πιο σμιλευμένη σιλουέτα και πιο σφριγηλό λείο δέρμα με απολύτως φυσικό τρόπο. Χάρη στην τεχνολογική του αναβάθμιση και την εφαρμογή εξατομικευμένων πρωτοκόλλων, επιτυγχάνει:

 • ανακατανομή του λίπους.
 • σμίκρυνση λιποκυττάρων.
 • λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση.
 • μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών).
 • λείανση κυτταρίτιδας.
 • σύσφιξη σώματος.

Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας . Παράλληλα επαναφέρει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται και το δέρμα δείχνει πιο υγιές και απαλό. Η θεραπεία του LPG διαθέτει έγκριση από τον F.D.A. 

Τεχνολογία Alliance

Η θεραπεία LPG Endermologie® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης . Επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Συμβάλλει, ταυτόχρονα, στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης. Σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή. Επιτυγχάνει  μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος. Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθειά. Το ¨γράπωμα” του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

Alliance Skin Identity Sensor

Επίσης, χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor” η ποιότητα του δέρματος δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο στην αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στον/ην ασθενή. 

Σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας

Ακόμη, το νέο πρωτοποριακό σύστημα Cellu M6® Alliance διαθέτει σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας. Η θεραπεία  είναι απόλυτα εξατομικευμένη, καθώς το σύστημα συνδέεται μέσω wifi με ένα tablet όπου ο θεραπευτής συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις που περιγράφουν τις ανάγκες του/της εκάστοτε ασθενούς.

Ως κριτήρια αξιολόγησης ορίζονται: α) τα σημεία της θεραπείας και β) ο τύπος του δέρματος (σφριγηλό, ινώδες, χαλαρό). Τα δεδομένα αυτά διαβιβάζονται επίσης ασύρματα στο λογισμικό του νέου συστήματος, το οποίο και επιλέγει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα θεραπείας.

Έτσι, με το νέο LPG η θεραπεία γίνεται απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη. Σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, τις περιοχές που χρίζουν βελτίωσης και τον επιθυμητό χρόνο θεραπείας (από 10 έως 40 λεπτά). 

Είναι επίπονη η θεραπεία του LPG;

Η θεραπεία Endermologie αποτελεί μια εξατομικευμένη θεραπεία, ειδικά προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε σωματότυπου και δεν πονάει ποτέ. Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων όπως:

 • λιπώδης – συμπαγής κυτταρίτιδα.
 • τοπικό πάχος.
 • οιδηματώδη – μαλακή κυτταρίτιδα (φλεβική ανεπάρκεια).
 • ινώδης κυτταρίτιδα.
 • επιδερμική χαλάρωση

Η θεραπεία LPG συνδυάζει αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Το LPG επιφέρει μείωση βάρους;

Η θεραπεία LPG Endermologie αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, καταπολεμά τις κατακρατήσεις υγρών, βοηθά στην μείωση του τοπικού πάχους  και στη βελτίωση εμφάνισης του δέρματος. Το αδυνάτισμα που επιφέρεται είναι τοπικό και τις περισσότερες φορές δε σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους. 

Είναι πιο αποτελεσματική από τη φυσική δραστηριότητα;

Η ισοτονική εκγύμναση και η καρδιοαναπνευστική άσκηση στοχεύει στις μυικές καύσεις σε εν τω βάθει επίπεδα του λιπώδους ιστού, αλλά δεν καταπολέμα την κυτταρίτιδα. Για να πετύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λιπογυπτικής, ενδείκνυται ο συνδυασμός γυμναστικής με θεραπεία Endermologie. Αξίζει να σημειωθεί ότι το μηχανικό λιπομασάζ μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων (RF), υπερήχων (UV, Cavitation) και μεσοθεραπεία σώματος.

Μελέτες έδειξαν ορατά αποτελέσματα από την τρίτη κιόλας συνεδρία για το σώμα και από την πρώτη κιόλας συνεδρία για το πρόσωπο. Παρατηρήθηκε συνολική βελτίωση ως εξής: 70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.), 67% λείανση κυτταρίτιδας, 71% αύξηση δερματικής και 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος, 87% λείανση ρυτίδων, 70% σύσφιγξη περιγράμματος και δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος.

Μέσος χρόνος θεραπείας

30-40 λεπτά

Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας

Προτείνονται  2-3 εφαρμογές την εβδομάδα. 

Τεχνολογία

Lpg Alliance

Αριθμός Συνεδριών

Απαιτούνται 15-20 θεραπείες σε διάστημα περίπου 2 μηνών

Συμπληρώστε τη φόρμα και πραγματοποιήστε μια δωρεάν συνεδρία LPG!