LPG Endermologie

Η τεχνική LPG Endermologie είναι η πιο πρόσφατη, πλέον ενδεδειγμένη και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση κυτταρίτιδας και τη µη επεµβατική λιπογλυπτική σώµατος. Πρόκειται για µια 100% φυσική, ασφαλή , εγκεκριμένη από το F.D.A, και απολύτως ανώδυνη τεχνική.

 

Ποια είναι τα αποτελέσματα

Τo LPG είναι μια πρωτοπόρος θεραπεία του συνδετικού ιστού με στόχο τη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους, που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Έχει επίσης την έγκριση για θεραπευτική χρήση. Με την πάροδο του χρόνου, χειροτερεύει η μικροκυκλοφορία του δέρματος , η εμφάνιση της φλούδας πορτοκαλιού επικρατεί και η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της.

 

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι:

Αδυνάτισμα, μέσω ενεργοποίησης του μεταβολισμού των λιποκυττάρων

Σύσφιξη, με διέγερση των ινοβλαστών

Βελτίωση της κυτταρίτιδας και της όψης φλούδας πορτοκαλιού

Αποβολή τοξινών και μείωση των κατακρατήσεων

Βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας

 

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία

Η θεραπεία Endermologie ® εφαρμόζεται από ειδικά εκπαιδευμένους θεραπευτές. Το LPG στηρίζεται στη χρήση μιας συσκευής που διαθέτει δύο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους και, παράλληλα, στην ελεγχόμενη αναρρόφηση.

Η συνδυαστική δράση αυτών επιτρέπει τέλεια αναδίπλωση του δέρματος. Οι κύλινδροι κινούνται με μικρότερη ή μεγαλύτερη μεταξύ τους απόσταση, ανάλογα με την κατάσταση του ιστού και την επιθυμητή ένταση της θεραπείας, κάνοντας μηχανικό μασάζ. Κατά τη διάρκεια της κάθε συνεδρίας ο ασθενής φορά ειδικό ελαστικό κορμάκι.

Με αυτό τον τρόπο αυξάνεται η μικροκυκλοφορία, προάγεται η επανατοποθέτηση των λιποκυττάρων στους λοβούς τους, ενώ τα ελεύθερα λιπαρά οξέα επανέρχονται στην κυκλοφορία για να καταναλωθούν.

 

Πόσο διαρκεί και κάθε πότε πρέπει να γίνεται

Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35΄ λεπτά και συνιστώνται 2 με 3 εφαρμογές την εβδομάδα. Ένας κύκλος 12-16 συνεδριών θεωρείται συνήθως επαρκής για ορατά αποτελέσματα.

 

Τι επιτυγχάνει

Συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ. Είναι μηχανικό λιπομασάζ που επιτυγχάνει την ανακατανομή του λίπους, τη σμίκρυνση των λιποκυττάρων και τη βελτίωση της λεμφικής και αιματικής κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα την αισθητή αντιμετώπιση της «όψης φλοιού πορτοκαλιού».

Η μέθοδος στοχεύει στην αύξηση της αιματικής και της λεμφικής κυκλοφορίας και της συνεκτικότητας των ιστών, καθώς και στην οξυγόνωση και την αποβολή των υποπροϊόντων του μεταβολισμού.

 

Πώς λειτουργεί η θεραπεία LPG και τα συστήματα Cellu M6® Alliance

Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι

—για πρώτη φορά 2 διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και η ανεξάρτητη κίνηση του πτερυγίου συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος.

—Η νέα κεφαλή του μηχανήματος πλέον δουλεύει πιο βαθιά.

—Χάρη στον νέο πατενταρισμένο αισθητήρα δερματικής ταυτότητας “Alliance Skin Identity Sensor”, το σύστημα αναγνωρίζει την ταυτότητα του δέρματος και προσαρμόζει με ακρίβεια τη θεραπεία πάνω στην ασθενή.

—Το νέο πρωτοποριακό σύστημα Cellu M6® Alliance διαθέτει σύστημα ασύρματης διαβίβασης δεδομένων τηλεμετρίας. Το σύστημα συνδέεται μέσω wifi με ένα tablet όπου ο θεραπευτής συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες μετρήσεις που περιγράφουν τις ανάγκες της εκάστοτε ασθενούς: α) τα σημεία της θεραπείας και β) ο τύπος του δέρματος (σφριγηλό, ινώδες, χαλαρό). Έτσι το λογισμικό του νέου συστήματος επιλέγει αυτόματα το καταλληλότερο πρόγραμμα θεραπείας.

—Με το νέο LPG η θεραπεία γίνεται απολύτως εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη σύμφωνα με τον τύπο του δέρματος, τις περιοχές που χρίζουν βελτίωσης και τον επιθυμητό χρόνο θεραπείας (από 10 έως 40 λεπτά).

 

Εμφανή αποτελέσματα από την 1η κιόλας συνεδρία σε πρόσωπο και σώμα

-70% μείωση τοπικού πάχους (μείωση περιφέρειας της μέσης -5,2 εκ.)

-67% λείανση κυτταρίτιδας

-71% αύξηση δερματικού και 80% αύξηση ενδογενούς υαλουρονικού οξέος

-87% λείανση ρυτίδων

-70% σύσφιγξη περιγράμματος και

-δύο φορές καλύτερη όψη του δέρματος.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πλατεία συντάγματος, Αθήνα

+30 0123456789

aaa@aaa.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΟΡΕΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πάτρα

Men Cosmetic

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Met Cosmetic created & Developed by Global Touch

 

Ερμού 51 & Μαιζώνος, Πάτρα

+30 2610 224700

info@met-cosmetic.gr

Ερμού 51 & Μαιζώνος, Πάτρα
+30 2610 224700
info@met-cosmetic.gr

 Men Cosmetic, Κανακάρη 80, Πάτρα
+30 2610 223900
 info@mencosmetic.gr

 Λεωφ.Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21, Γλυφάδα
+30 210 8945800
 boutique@met-cosmetic.gr

Μαντζάρου 8, Ζάκυνθος 29100​
+30 26950 29616
zakynthos@met-cosmetic.gr

Met Cosmetic created & Developed by Global Touch

Shopping cart

close

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top