Μεσοθεραπεία Ματιών

Η ευαίσθητη περιοχή της επιδερμίδας των ματιών αφορά όλους μας. Με δεδομένο ότι  είναι πολύ λεπτή και εύθραυστη αποκαλύπτει από πολύ νωρίς μαύρους κύκλους,  ρυτίδες και γραμμές. Αυτός είναι και ο λόγος που χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης, η οποία οφείλει να συνδυάζει την γνώση και εμπειρία του ιατρού με προηγμένης τεχνολογίας συσκευές για ένα άριστο και ανώδυνο αποτέλεσμα.

H NANOSOFT είναι μια συσκευή ενέσιμης εφαρμογής που στοχεύει στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και καταπολεμά αποτελεσματικά ενδείξεις όπως: ρυτίδες στο πόδι χήνας, μαύρους κύκλους, απώλεια όγκου στα ζυγωματικά, απώλεια όγκου στο κάτω βλέφαρο, λεπτό και με πτώση άνω βλέφαρο, ελάστωση, απώλεια υγρασίας, απώλεια λάμψης. 

mesotherapeiamatiwn3

Η λύση της θεραπείας NANOSOFT

H NANOSOFT  by Fillmed,  εγχύει NCTF, μία φόρμουλα που αποτελείται από 55 διαφορετικά συστατικά, τα οποία αποκαθιστούν τα δερματικά κύτταρα, επαναφέροντας τη σφριγηλότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Το NCTF byFillmed περιλαμβάνει:

  • 14 βιταμίνες (Α, Β, C, E) που διεγείρουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων
  • 20 αμινοξέα που συμβάλλουν στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης
  • 6 συνένζυμα τα οποία λειτουργούν καθοριστικά στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών
  • 5 βάσεις νουκλεϊνικών οξέων που ενεργοποιούν την κυτταρική επικοινωνία
  • 4 μεταλλικά στοιχεία που λειτουργούν προληπτικά και δρουν ενάντια στις ελλείψεις της επιδερμίδας
  • 2 αντιοξειδωτικά που αναστέλλουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών

Ποια  είναι τα συστατικά

Στην θεραπεία αυτή χρησιμοποιείται το NCTF, που αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό για προϊόντα αναζωογόνησης. Μάλιστα, μελέτες έχουν δείξει πόσο αποτελεσματικό είναι για το δέρμα και την εξομάλυνση των λεπτών γραμμών. Είναι ένα ενισχυτικό ενυδάτωσης που παρέχει βασικά στοιχεία για να βοηθήσει το δέρμα να λειτουργεί σωστά, όπως: υαλουρονικό οξύ, 14 βιταμίνες όπως A, B, C και Ε, που συμβάλλουν στη διέγερση των κυττάρων του δέρματος, 24 διαφορετικά αμινοξέα που βοηθούν στην παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου, δύο σημαντικές πρωτεΐνες που αποτελούν τα στρώματα του δέρματος και δύο αντιοξειδωτικά που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και διασφαλίζουν ότι το δέρμα σας θα παραμείνει υγιές και λαμπερό.

Τρόπος έγχυσης του NTFC με το Nanosoft

1η Φάση

Τοποθέτηση στην ανώτερη στιβάδα

2η Φάση

Δημιουργία σωστού πόμφου στο σημείο

3η Φάση

Χρονικά παρατεταμένη φάση του NTFC
4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

Εμπνευσμένο από τεχνικές εμβολιασμού, το NanoSoft είναι μια πραγματική επανάσταση για την ιατρική. Εγγυάται σχεδόν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αποτελείται από 3 μικρο-κώνους σιλικόνης που επιτρέπουν την ακριβή έγχυση του υγρού στο σημείο θεραπείας και την ομοιόμορφη κάλυψη στις ευαίσθητες περιοχές.
01

Εστιασμένο βάθος έγχυσης

02

Καταπολέμηση μαύρων κύκλων

03

Λείανση ρυτίδων στο πόδι χήνας

04

Ελάχιστη πιθανότητα μωλώπων

Εφαμογή Nanosoft

Πριν την θεραπεία

Μετά από 4 Συνεδρίες

Εφαμογή Nanosoft

Πριν την θεραπεία

Μετά από 1 Συνεδρία

Εφαμογή Nanosoft

Πριν την θεραπεία

Μετά από 1 Συνεδρία

Εφαμογή Nanosoft

Πριν την θεραπεία

Μετά από 2 Συνεδρίες

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20-40 λεπτά
  • Συχνότητα: Συνήθως, απαιτούνται 4 με 5 συνεδρίες για να δείτε ολοκληρωμένα και εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορείτε να επαναλάβετε την κάθε συνεδρία κάθε δύο εβδομάδες περίπου.
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συνήθως πραγματοποιούνται 4 με 5 θεραπείες ετησίως για ένα ορατό και φρέσκο αποτέλεσμα, με περίπου ίσα διαστήματα ανάμεσα σε αυτές. Φυσικά, ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση των μαύρων κύκλων, η συχνότητα και ο αριθμός των θεραπειών μπορεί να διαφέρουν.

H συνεδρία είναι ανώδυνη και πολύ σύντομη. Παράλληλα, δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος αποθεραπείας. Η έγχυση των συστατικών προκαλεί λευκούς πομφούς κάτω από τα μάτια, που εξαφανίζονται μέσα στην επόμενη μισή ώρα και η επιδερμίδα επανέρχεται πλήρως.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!