Μεσοθεραπεία Σώματος

Η κυτταρίτιδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος. Αφορά αφενός όλους τους τύπους δέρματος και αφετέρου όλες τις ηλικίες δίχως να κάνει διακρίσεις. Η δημιουργία της οφείλεται κυρίως στην ανομοιογενή εναπόθεση λίπους στο δέρμα και υποδόριο ιστό όπως επίσης και στην κατακράτηση υγρών. Με την μέθοδο της μεσοθεραπείας, αποκτάτε το αποτέλεσμα που θέλετε και απαλλάσσεστε από ό,τι σας ταλαιπωρεί, δίνοντας μια οριστική και φυσική λύση. 

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος;

Η μεσοθεραπεία σώματος, αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια θεραπεία σώματος κατά την οποία τοποθετούνται με ενέσιμο τρόπο κάτω από το δέρμα ουσίες που έχουν λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες προσφέροντας σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα.

Οι κύριες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η καρνιτίνη, κάποια ιχνοστοιχεία, το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες C και B και διάφορες αντιοξειδωτικές ουσίες (όλες πιστοποιημένες και απολύτως ασφαλείς για ενέσιμη χρήση).

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

 • Γλουτοί
 • Μηροί
 • Κοιλιά
 • Βραχίονες
 • Γόνατα
 • Χέρια
Ποια είναι η διαδικασία;

Η  διαδικασία έχει ως εξής: Περιλαμβάνει την έγχυση του υλικού μέσω πολλαπλών νυγμών (μικρά τρυπήματα), ενεργοποιείται η διαδικασία της επούλωσης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, άρα και αυξημένη ανανέωση των κυττάρων στην περιοχή εφαρμογής.

4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

01

Βελτιώνει την υφή του δέρματος

02

Το περίγραμμα ανασχηματίζεται

03

Ελαττώνει την ποσότητα λίπους στην περιοχή της εφαρμογής

04

Βοηθά την μικροκυκλοφορία

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 15-30 λεπτά
 • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Χρειάζονται περίπου 3-5 συνεδρίες, που πραγματοποιούνται με μεσοδιαστήματα περίπου 2 εβδομάδων. Ο ακριβής αριθμός καθορίζεται από τον γιατρό, αφού μελετήσει τις ανάγκες σας.
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μεγάλη διάρκεια αποτελέσματος

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

 

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της μεσοθεραπείας σώματος, εφαρμόζεται στο μέρος του σώματος που μας ενδιαφέρει αναισθητική κρέμα. Κατά τη θεραπεία χρησιμοποιείται μικροσκοπική βελόνα. Όμως, λόγω της μεγάλης έκτασης που πραγματοποιείται η όλη διαδικασία, αλλά και το βάθος που εισάγεται το υλικό υπάρχει ένα αίσθημα “τσιμπήματος” ή “καψίματος”. Το αίσθημα αυτό παρόλα αυτά, μετά την αναισθητική κρέμα είναι πολύ ανεκτό.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται με την μεσοθεραπεία σώματος, κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο τέλος της εφηβείας ή την αρχή της ενηλικίωσης. Τέτοια προβλήματα αποτελεί η κυτταρίτιδα ή το τοπικό πάχος. Έτσι, όσο νωρίτερα μπορεί να το προλάβει κάποιος, τόσο το καλύτερο! Μπορεί κάποιος λοιπόν, να υποβάλλεται στη θεραπεία ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο ασθενής δεν πρέπει να κάνει καυτό ντους, για διάστημα 8 ωρών μετά τη συνεδρία.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!