Μεσοθεραπεία Σώματος

Η κυτταρίτιδα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του γυναικείου σώματος. Αφορά αφενός όλους τους τύπους δέρματος και αφετέρου όλες τις ηλικίες δίχως να κάνει διακρίσεις. Η δημιουργία της οφείλεται κυρίως στην ανομοιογενή εναπόθεση λίπους στο δέρμα και υποδόριο ιστό όπως επίσης και στην κατακράτηση υγρών. Με την μέθοδο της μεσοθεραπείας, αποκτάτε το αποτέλεσμα που θέλετε και απαλλάσσεστε από ό,τι σας ταλαιπωρεί, δίνοντας μια οριστική και φυσική λύση. 

Τι είναι η Μεσοθεραπεία Σώματος;

Η μεσοθεραπεία σώματος, αποτελεί μια ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Πρόκειται για μια θεραπεία σώματος κατά την οποία τοποθετούνται με ενέσιμο τρόπο κάτω από το δέρμα ουσίες που έχουν λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες προσφέροντας σύσφιξη και πιο νεανική όψη στο δέρμα. Οι κύριες ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι η φωσφατιδυλοχολίνη, η καρνιτίνη, κάποια ιχνοστοιχεία, το υαλουρονικό οξύ, οι βιταμίνες C και B και διάφορες αντιοξειδωτικές ουσίες (όλες πιστοποιημένες και απολύτως ασφαλείς για ενέσιμη χρήση).

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

  • Γλουτοί
  • Μηροί
  • Κοιλιά
  • Βραχίονες
  • Γόνατα

Ποια είναι η διαδικασία;

Η  διαδικασία έχει ως εξής: Περιλαμβάνει την έγχυση του υλικού μέσω πολλαπλών νυγμών (μικρά τρυπήματα), ενεργοποιείται η διαδικασία της επούλωσης από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα, άρα και αυξημένη ανανέωση των κυττάρων στην περιοχή εφαρμογής.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και πότε θα δω αποτελέσματα;

Οι συνεδρίες γίνονται με μεσοδιάστημα 1-2 εβδομάδων. Συνήθως χρειάζονται 4-6 επαναλήψεις της θεραπείας για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ενώ μετά ξεκινάει η συντήρηση, όπου θα πρέπει να γίνεται επανάληψη της διαδικασίας 1-2 φορές το χρόνο για την διατήρηση του αποτελέσματος.

Τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας σώματος, φαίνονται κατά μέσο όρο μετά τις πρώτες 2-3 συνεδρίες αλλά αυτό εξαρτάται και από το μέγεθος του προβλήματος.

 

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!