Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μια βέλτιστη θεραπεία αντιγήρανσης, που μετράει πολλά χρόνια επιτυχίας.  Αναφέρεται στην τεχνική με την οποία βιταμίνες, πεπτίδια, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά εκχυλίσματα, εγχύονται στο δέρμα. Είναι μια από τις πιο γνωστές και αποτελεσματικές θεραπείες. Δίνει λύση σε μια μεγάλη γκάμα δερματικών προβλημάτων, όπως η αντιμετώπιση των πολύ λεπτών ρυτίδων και η πρόωρη γήρανση του δέρματος που προκαλείται από τον ήλιο. Βοηθά επίσης στη μείωση της επιδερμικής χαλάρωσης. 

Με τη Μεσοθεραπεία, το πρόσωπο ανανεώνεται και ενυδατώνεται βαθιά. Αποκτά μια υγιή όψη και λάμψη. Η ενυδάτωση που προσφέρει η Μεσοθεραπεία, δε μπορεί να συγκριθεί, ακόμη και  με τα πιο ακριβά καλλυντικά, όσον αφορά τα αποτελέσματα. 

Η ιατρική μας ομάδα, γνωρίζει σχεδόν κάθε μέθοδο Μεσοθεραπείας και είναι εδώ για να σας προτείνει εξατομικευμένες εφαρμογές, ανάλογα με τις ανάγκες σας!

 

μεσοθεραπεία προσώπου

Πως λειτουργεί η μεσοθεραπεία

Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε άμεση εισαγωγή διαφόρων ευεργετικών ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, σημείο που τα καλλυντικά δε μπορούν να φτάσουν. 

Περιέχει απαραίτητα συστατικά του δέρματος, όπως υαλουρονικό οξύ,  πρωτεΐνες, κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτά τα συστατικά είναι υπεύθυνα για τη δομή, την ελαστικότητα και την ποσότητα ενυδάτωσης του δέρματος.

Ποια  είναι τα συστατικά

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Το υαλουρονικό οξύ, υπεύθυνο για την ενυδάτωση, έχει την ικανότητα να απορροφά έως χίλιες φορές το βάρος του σε νερό.

Οι βιταμίνες, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιοτήτες, αναστέλλουν την περαιτέρω εκφύλιση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και συμμετέχουν στην κολλαγονογένεση. Τα πεπτίδια αποτελούν ισχυρούς συσφικτικούς παράγοντες.

μεσοθεραπεία
4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, τη χαλάρωση, της απώλεια της σφριγηλότητας, αλλά και στη φωτογήρανση από τη παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
01

Βαθιά ενυδάτωση

02

Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων

03

Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών

04

Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20-40 λεπτά
  • Συχνότητα: 1 φορά το μήνα
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Μεσοθεραπεία Προσώπου Cytocare

79,00

H τιμή περιλαμβάνει 1 συνεδρία σε Πρόσωπο

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες.

Το δέρμα μετά τη θεραπεία, απορροφά σταδιακά το πλούσιο σε βιταμίνες υλικό που τοποθετήθηκε και αναζωογονείται.

Για να διατηρηθεί η συνεχείς θρέψη, πρέπει να γίνονται επαναλήψεις της θεραπείας, στη συχνότητα που συστήνει ο γιατρός.

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας, και έτσι ο πόνος μειώνεται σημαντικά

Πρόκειται για μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία. Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Πολύ σπάνια να δημιουργηθούν μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

Η μεσοθεραπεία είναι η βάση για όλες τις άλλες θεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Συνήθως γίνονται 3 μεσοθεραπείες που γίνονται με μεσοδιαστήματα 1 μήνα μεταξύ τους για να δώσουμε μια ώθηση στο αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε. 

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!