Μεσοθεραπεία Προσώπου

Η μεσοθεραπεία είναι μία ιατρική μέθοδος, κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, ένζυμα και αμινοξέα, καθώς επίσης ομοιοπαθητικές και φαρμακευτικές ουσίες είτε ενδοεπιδερμιδικά, είτε ενδοδερμικά, μέσω μικρών, συχνών νυγμών στο δέρμα.

Αποτελεί μια από τις πλεόν σύγχρονες, αποτελεσματικές και ασφαλείς θεραπείες στον τομέα της ιατρικής αισθητικής. Είναι μια καινοτόμος τεχνική που ανανεώνει και αναπλάθει τα κύτταρα του δέρματος.

 
mesotherapy4

Πως λειτουργεί

Με τη μεσοθεραπεία επιτυγχάνουμε άμεση εισαγωγή διαφόρων ουσιών στο μεσαίο στρώμα του δέρματος, το χόριο, το οποίο αποτελείται κυρίως από ίνες συνδετικού ιστού και είναι υπεύθυνο για τη θρέψη και τη στήριξη της επιδερμίδας.

Περιέχει απαραίτητα συστατικά του δέρματος όπως το υαλουρονικό οξύ και τις πρωτεΐνες κολλαγόνο και ελαστίνη, υπεύθυνες για τη δομή, την ελαστικότητα και την ποσότητα ενυδάτωσης του δέρματος, βιταμίνες και αντιοξειδωτικούς παράγοντες, ανόργανα στοιχεία, γλυκόζη, που συμβάλλουν στην αντιγήρανση, συγκρατούν νερό κάτω από το δέρμα και σ το διατηρούν φρέσκο, ενυδατωμένο και νεανικό.

Το υαλουρονικό οξυ ως υδρόφιλο μόριο απορροφά νερό, συνεπώς ενυδατώνει και συμβάλλει στη δημιουργία νέου κολλαγόνου και ελαστίνης δηλαδή στην αναζωογόνηση του δέρματος , βελτιώνοντας έτσι τις λεπτές ρυτίδες δίνει στο πρόσωπο λάμψη και πιο νεανική όψη.

Ποια  είναι τα συστατικά

Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία χρησιμοποιούμε συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και πεπτίδια. Το υαλουρονικό οξύ, υπεύθυνο για την ενυδάτωση, έχει την ικανότητα να απορροφά έως χίλιες φορές το βάρος του σε νερό.

Οι βιταμίνες, χάρη στις αντιοξειδωτικές τους ιδιοτήτες, αναστέλλουν την περαιτέρω εκφύλιση των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης και συμμετέχουν στην κολλαγονογένεση. Τα πεπτίδια αποτελούν ισχυρούς συσφικτικούς παράγοντες.

4 τα κύρια αποτελέσματα αυτής της θεραπείας

Η μεσοθεραπεία προσώπου ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης, τη χαλάρωση, της απώλεια της σφριγηλότητας, αλλά και στη φωτογήρανση από τη παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.
01

Βαθιά ενυδάτωση

02

Αντιγήρανση με μείωση των λεπτών ρυτίδων

03

Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών

04

Φωτεινότητα και υγιή όψη στο δέρμα

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20-40 λεπτά
  • Συχνότητα: 1 φορά το μήνα
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

Μεσοθεραπεία Cytocare

99,00

H τιμή περιλαμβάνει 1 συνεδρία σε Πρόσωπο ή Λαιμό+Ντεκολτέ.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Κατά μέσο όρο, τα αποτελέσματα διαρκούν από 2 έως 4 μήνες.

Το δέρμα μετά τη θεραπεία, απορροφά σταδιακά το πλούσιο σε βιταμίνες υλικό που τοποθετήθηκε και αναζωογονείται.

Για να διατηρηθεί η συνεχείς θρέψη, πρέπει να γίνονται επαναλήψεις της θεραπείας, στη συχνότητα που συστήνει ο γιατρός.

Πριν την εφαρμογή της θεραπείας, γίνεται χρήση αναισθητικής κρέμας, και έτσι ο πόνος μειώνεται σημαντικά

Πρόκειται για μια σχεδόν ανώδυνη θεραπεία. Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Πολύ σπάνια να δημιουργηθούν μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

Η μεσοθεραπεία είναι η βάση για όλες τις άλλες θεραπείες που μπορεί να πραγματοποιήσετε στο πρόσωπο σας. Συνήθως γίνονται 3 μεσοθεραπείες που γίνονται με μεσοδιαστήματα 1 μήνα μεταξύ τους για να δώσουμε μια ώθηση στο αποτέλεσμα που θέλουμε να επιτύχουμε. 

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!