MET SLIM EXPRESS

Συμπλήρωσε τη φόρμα και άλλαξε το σώμα σου από 149€/μήνα!

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε για να επισκεφθείς ένα από τα ιατρεία μας, και να σου προτείνουμε ένα απόλυτα εξατομικευμένο express πρόγραμμα αδυνατίσματος και σμίλευσης σώματος.

Ακόμη και αν δεν έχεις παραπάνω κιλά και επιθυμείς να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα ή να επιτύχεις σύσφιγξη είμαστε εδώ για να σε συμβουλεύσουμε πως να το καταφέρεις. 

Εάν δε μας έχεις επισκεφθεί ή δεν έχεις δοκιμάσει κάποια από τις παραπάνω υπηρεσίες μπορείς να πραγματοποιήσεις μια συνεδρία LPG Endermologie ή Slimet εντελώς δωρεάν!

Ημέρες
Ώρες
Λεπτά

Slimet

Το SliMet είναι μια συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων μεγάλης ισχύος ΗΙ-ΕΜΤ (High Energy Focused Electromagnetic Wave). Η συνεδρία με το SliMet® προκαλεί 20 με 30 χιλιάδες συσπάσεις που ισοδυναμούν με περίπου 5,5 ώρες ενεργητικής γυμναστικής προκαλώντας πλήρη αιμάτωση των μυϊκών ομάδων, επιτυγχάνοντας μυϊκή ενδυνάμωση και ταυτόχρονα καύση του λίπους στα σημεία εφαρμογής.

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του SliMet® προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή που εφαρμόζονται, καθιστώντας την συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί, οι κοιλιακοί κ.α. όπου είναι δύσκολη η απομόνωση των μυών. Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

LPG Endermologie 

Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και το επιδερμικά πλαδαρό δέρμα. Η τεχνική Lipomassage βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ενας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, παρέχοντας πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα. 

Η κλινικά τεκμηριωμένη και ευρέως διαδεδομένη τεχνική συνδυασμού μηχανικού μασάζ και αναρρόφησης με τη χρήση μιας κεφαλής που διαθέτει δυο ρυθμιζόμενους κυλίνδρους, βρίσκει πρακτική εφαρμογή στο LPG Endermologie. Η μηχανική διέγερση των κεφαλών της LPG προκαλεί εν τω βάθη βιολογικές αντιδράσεις όπως την επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης

LPG6
accentpro2

Ραδιοσυχνότητες RF

Η τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης.

 

Κρυολιπόλυση Clatuu

Η κρυολιπόλυση κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής απο τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως. Αποτελεί μια μέθοδο εξαιρετικά απλή που αφαιρεί το τοπικό λίπος μη χειρουργικά (χωρίς νυστέρι), ενέσεις ή αναισθησία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας.

clatuu

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου!

Διαθέσιμες Θεραπείες / Κλινική

Πάτρα: Slimet, LPG Endermologie, RF Ραδιοσυχνότητες, Κρυολιπόλυση Clatuu

Γλυφάδα: Slimet, RF Ραδιοσυχνότητες & Υπέρηχος Σώματος

Ζάκυνθος: Slimet, LPG Endermologie, RF Ραδιοσυχνότητες & Υπέρηχος Σώματος

Μάθε περισσότερα για τις θεραπείες μας!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ SLIMET

Μάθετε τα πάντα για τη θεραπεία SLIMET

Τι συμβαίνει κατά τη θεραπεία

Οι συσπάσεις αυτές είναι πιο δυνατές σε σύγκριση με την φυσική άσκηση και ενεργοποιούν τον μυ στο 100%. Κατά την θεραπεία, η μυϊκή ομάδα στέλνει μηνύματα στον εγκέφαλο για την απαίτηση μεγάλων ποσοτήτων ενέργειας που θα χρειαστεί στο σύνολο της θεραπείας. Η διαδικασία αυτή διεγείρει τον μεταβολισμό και την λιπόλυση, σε στοχευμένες και στις παρακείμενες περιοχές.

Είναι η μόνη παγκοσμίως τεχνολογία για αύξηση μυϊκής μάζας και μείωση λίπους, καθώς άλλες συσκευές στοχεύουν συγκεκριμένα το δέρμα για σύσφιξη ή τον λιπώδη ιστό για λιπόλυση.

Η θεραπεία αυτή εφαρμόζεται σε γυναίκες και άντρες και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Δίνει την αίσθηση ενός έντονου μασάζ και δεν είναι καθόλου επώδυνο.

Είναι ανώδυνο και πόσο διαρκεί;

Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που παράγονται από τις κεφαλές του SliMet® προκαλούν 100% σύσπαση των μυών στην περιοχή που εφαρμόζονται, καθιστώντας την συνεδρία αποτελεσματικότερη από την ενεργητική γυμναστική, ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος όπως οι γλουτοί, οι κοιλιακοί κ.α. όπου είναι δύσκολη η απομόνωση των μυών.

Πoυ εφαρμόζεται

Γλουτούς
Με το μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδους ιστού, με συνέπεια την αύξηση του μυϊκού όγκου στοχευμένα στην περιοχή των γλουτών χωρίς να αυξάνουμε τον όγκο των μηρών (κάτι που συμβαίνει όταν γυμναζόμαστε εντατικά κάνοντας καθίσματα ή πρέσα.

Κοιλιακούς
Γράμμωση κοιλιακών. Επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των κοιλιακών μυών και την αύξηση του μεταβολισμού στην υπό θεραπεία περιοχή με αποτελέσματα:

 • Τοπική καύση λίπους
 • Επίπεδη και γραμμωμένη κοιλία

Βραχίονες (μπράτσα)
Με τον μεγάλο αριθμό μυϊκών συσπάσεων επιτυγχάνουμε την αύξηση της μυϊκής μάζας εις βάρος του υποκείμενου λιπώδες ιστού έτσι επιτυγχάνουμε την σύσφιξη των βραχιόνων που τόσο δύσκολα καταφέρνουμε να γυμνάσουμε με τις απλές ασκήσεις.

Προσαγωγούς
Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία εκγύμνασης και σύσφιξης. Με το SliMet® καταφέρνουμε να χτίσουμε το μυϊκό σύστημα στους προσαγωγούς με ταυτόχρονη μείωση του τοπικού λίπους στους υποκείμενους ιστούς.

Μηρούς
Μια από τις πιο δυνατές μυϊκές ομάδες που πολλές γυναίκες παραπονιούνται για την συσσώρευση λίπους και κυτταρίτιδας. Με το SliMet® επιτυγχάνουμε την στοχευμένη εκγύμναση των μυϊκών ομάδων με ταυτόχρονη αύξηση του μεταβολισμού τοπικά και κατά συνέπεια καύση του λίπους.

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30 λεπτά
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα.
 • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 12 - 24 θεραπείες
 • Τεχνολογία: Slimet
 • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΘΕΡΑΠΕΙΑ LPG ENDERMOLOGIE

Μάθετε τα πάντα για τη θεραπεία LPG Endermologie
lpg2

Nέα γενιά θεραπειών της LPG

Ήρθε η νέα γενιά θεραπειών της LPG και τα δύο νέα και εξελιγμένα μοντέλα Cellu M6® Alliance. Η θεραπεία LPG Endermologie® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων.

Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η καινοτομία της LPG

Η καινοτομία της LPG και των νέων συστημάτων Alliance έγκειται στο ότι για πρώτη φορά δύο διαφορετικές πατενταρισμένες τεχνολογίες, η  ανεξάρτητη κίνηση του κυλίνδρου και η ανεξάρτητη κίνηση του πτερυγίου συνδυάστηκαν σε μία μόνο κεφαλή για μία ταυτόχρονη θεραπεία αδυνατίσματος, σύσφιγξης και αντιγήρανσης προσώπου και σώματος.

Η νέα κεφαλή δουλεύει πιο βαθειά. Το γράπωμα του δέρματος και ως εκ τούτου η κινητοποίηση και η ελαστικότητα του ιστού αυξάνονται κατά 25%!

lpgHB2 5174 BD
Αποτέλεσμα 14 Συνεδριών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 14 Συνεδρίες

Αποτέλεσμα 13 Συνεδριών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 13 Συνεδρίες

Αποτέλεσμα 10 Συνεδριών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 10 Συνεδρίες

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30-40 λεπτά
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2-3 εφαρμογές την εβδομάδα.
 • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 15-20 θεραπείες σε διάστημα περίπου 2 μηνών
 • Τεχνολογία: Lpg Alliance
 • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ CLATUU

Μάθετε τα πάντα για την Κρυολιπόλυση Clatuu
clatuu

Τι επιτυγχάνεται

Η κρυολιπόλυση κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής απο τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως. Αποτελεί μια μέθοδο εξαιρετικά απλή που αφαιρεί το τοπικό λίπος μη χειρουργικά (χωρίς νυστέρι), ενέσεις ή αναισθησία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας.

Το σύστημα Clatuu

Το νέο σύστημα CLATUU είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πώς, όμως, το CLATUU αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

CLATUU
Κεφαλές Θεραπείας

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας (Φάση 1). 

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου) (Φάση 2), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων (Φάση 3). Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε  ότι  η  γύρω   περιοχή  παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

1η Φάση

Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και μείωση της αιματικής ροής εξαιτίας της υποπίεσης.

2η Φάση

Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοί.

3η Φάση

Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας της απόπτωσης (το λίπος μειώνεται εντός 60-90 ημερών).
Πρόοδος 3 μηνών

Πριν & Μετά

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

RF ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Μάθετε τα πάντα για την θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες RF

Accent Elite Pro

Το σύστημα Accent Elite PRO της εταιρείας Alma Lasers είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά, που δύναται να συνδυάσει τους 2 τύπους Ραδιοσυχνοτήτων: Μονοπολική και Διπολική (Dual RF). Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε 2 επίπεδα (ανάλογα με το επίπεδο του στόχου της θεραπείας). Συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

Η διπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύει από 2 έως 6 mm, προσφέροντας επιφανειακές δομικές αλλαγές. Αντίθετα, η μονοπολική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα διείσδυσης έως και 20 mm, επιδρώντας στη λιπώδη μάζα και το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος (S.T.F – κυτταρίτιδα). Διεγείροντας θερμικά αυτά τα επίπεδα του ιστού, βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία και η ινώδης κατάσταση του ιστού και μειώνεται αισθητά η όψη της φλούδας του πορτοκαλιού.

Ανώδυνα και χωρίς αποθεραπεία

Επίσης, ο συνδυασμός της μονοπολικής και της διπολικής ραδιοσυχνότητας βρίσκει εφαρμογή σε περιπτώσεις σύσφιγξης σε περιοχές σώματος αλλά και προσώπου, ανώδυνα, χωρίς αναλώσιμα και χρόνο αποθεραπείας για τον ασθενή. Για τις περιπτώσεις σύσφιγξης υπάρχει ανάγκη ταυτόχρονης θεραπείας (Μονοπολική και Διπολική RF), ενώ η έμφαση της κάθε τεχνολογίας εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από την ποιότητα, την περιοχή και τον τύπο του ιστού.

Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη συρρίκνωση και τη μετέπειτα ρίκνωση του κολλαγόνου και την εν τω βάθει σύσφιγξη του δέρματος. Η ελεγχόμενη θερμική βλάβη επιφέρει συρρίκνωση του ιστού, που ακολουθείται από μια φλεγμονώδη αντίδραση, η οποία προκαλεί τη μεταφορά ινοβλαστών στην περιοχή. Η περιοχή, ως εκ τούτου, ενισχύεται με επιπρόσθετο συνδετικό ιστό ως μέρος της αναπλαστικής και θεραπευτικής φάσης του. Αυτή η φάση ακολουθείται από μια περίοδο ‘αποθεραπείας’, ώσπου τελικά να επέλθει η επιθυμητή δερματική σύσφιγξη.

accentpro2
Αποτέλεσμα 15 Ημερών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 15 Ημέρες

Αποτέλεσμα 15 Ημερών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 15 Ημέρες

Αποτέλεσμα 30 Ημερών

Πριν την θεραπεία

Μετά από 30 Ημέρες

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 30-40 λεπτά
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Κάθε 15 ημέρες
 • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 4 - 9
 • Τεχνολογία: Accent Prime, Accent Elite Pro
 • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: 6 μήνες
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic