H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι!

Ραδιοσυχνότητες RF

Τι είναι οι Ραδιοσυχνότητες RF

Για ένα οχι πια χαλαρωμένο δέρμα και για μείωση λίπους και κυτταρίτιδας συνίσταται η μέθοδος ραδιοσυχνότητας RF, όπου σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος, θερμαίνει ομοιόμορφα το δέρμα ενώ παράλληλα διατηρεί ψυχρή την επιδερμίδα.                                                       

Η τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Πρόκειται για τη νέα επαναστατική μέθοδο λιπογλυπτικής χωρίς νυστέρι! Η θεραπεία λειτουργεί με εκπομπή μονοπολικών και διπολικών ραδιοκυμάτων RF και επιτυγχάνει τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος χωρίς τις παρενέργειες μιας χειρουργικής επέμβασης.

Θα έχω ικανοποιητικό αποτέλεσμα;

Με την πρωτοποριακή τεχνολογία RF επιτυγχάνεται το καλύτερο αποτέλεσμα όσον αφορά την αναζωογόνηση και τη σύσφιξη σώματος. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό, ενώ ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες, χωρίς καμία παρενέργεια. Ανάλογα με την έκταση του προβλήματος και το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι πιθανό να χρειαστεί ένας συγκεκριμένος αριθμός επαναλήψεων. 

Διαθέτει αποκλειστικό πρωτόκολλο θεραπείας, μέσω του οποίου εκπέμπονται στοχευμένα εναλλασσόμενα εγκάρσια και κύματα συμπίεσης υπερήχων, με μεγάλη ομοιογένεια στην περιοχή θεραπείας (σώμα και πρόσωπο), που διασπούν την ακεραιότητα της κυτταρικής μεμβράνης χωρίς την οποιαδήποτε φθορά στην επιφάνεια της επιδερμίδας ή στους παρακείμενους ιστούς. 

Το σύστημα Accent Prime είναι η κορυφαία πλατφόρμα ραδιοσυχνοτήτων(RF) και υπερήχων (Ultraspeed), που προσφέρει μία μη επεμβατική,υπερσύγχρονη λύση εξατομικευμένων θεραπειών για τη σύσφιξη του δέρματος, όταν υπάρχει σημαντική χαλάρωση και αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους.

Accent Elite Pro

Το σύστημα Accent Elite PRO της εταιρείας Alma Lasers είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά, που δύναται να συνδυάσει τους 2 τύπους Ραδιοσυχνοτήτων: Μονοπολική και Διπολική (Dual RF). 

Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε 2 επίπεδα (ανάλογα με το επίπεδο του στόχου της θεραπείας). Η διπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύει από 2 έως 6 mm, προσφέροντας επιφανειακές δομικές αλλαγές. Αντίθετα, η μονοπολική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα διείσδυσης έως και 20 mm, επιδρώντας στη λιπώδη μάζα και το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος (S.T.F – κυτταρίτιδα). Διεγείροντας θερμικά αυτά τα επίπεδα του ιστού, βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία και η ινώδης κατάσταση του ιστού και μειώνεται αισθητά η όψη της φλούδας του πορτοκαλιού.

Επίσης, ο συνδυασμός της μονοπολικής και τ ης διπολικής ραδιοσυχνότητας βρίσκει εφαρμογή σε περιπτώσεις σύσφιγξης σε περιοχές σώματος αλλά και προσώπου, ανώδυνα, χωρίς αναλώσιμα και χρόνο αποθεραπείας για τον ασθενή. Για τις περιπτώσεις σύσφιγξης υπάρχει ανάγκη ταυτόχρονης θεραπείας (Μονοπολική και Διπολική RF), ενώ η έμφαση της κάθε τεχνολογίας εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από την ποιότητα, την περιοχή και τον τύπο του ιστού.

Accent Prime

Tο Accent Prime βασιζόμενο στην ενέργεια της Μονοπολικής  ραδιοσυχνότητας λειτουργεί και με την καινοτόμο τεχνολογία της  Κλασματικής Micro-Plasma™ (PIXEL RF™). Η τεχνολογία PIXEL RF™ δημιουργεί μικροσκοπικές ζώνες θεραπείας που ανάλογα με τις ρυθμίσεις  που επιλέγονται δύναται να προκαλέσει εξάχνωση ελεγχόμενου βάθους (μεγαλύτερη ή μικρότερη θερμική βλάβη) εντός του δέρματος για να επιφέρει ουσιαστική ανάπλαση μακριά και πάνω από το επίπεδο που βρίσκεται ο  ανεπηρέαστος και υγιής περιβάλλων δερματικός ιστός.  

Οι εφαρμογές της τεχνολογίας PIXEL RF™ είναι η δερματική σύσφιγξη, η  ανάπλαση του δέρματος, η θεραπεία των λεπτών γραμμών και των ρυ τίδων,  η βελτίωση των ουλών ακμής, των ραβδώσεων και των ουλών της  ανεμοβλογιάς, η ανάπλαση (του φωτογηρασμένου δέρματος) και οι  συνδυασμοί με άλλες επεμβατικές διαδικασίες και θεραπείες φωτοανάπλασης. 

Μέσω της νέας πατενταρισμένης τεχνολογίας PRO, το σύστημα Accent Prime ελέγχει με ακρίβεια το βάθος διείσδυσης την ενέργειας RF . Πλέον, με τη  βοήθεια της αλλαγής φάσης της ραδιοσυχνότητας, τεχνολογία Phase Shifter ή Dynamic Phase Control (DPC), μπορούμε να μεταβάλλουμε τη φάση της  Ραδιοσυχνότητας RF και να ελέγξουμε το βάθος θέρμανσης ή βάθος  αφαίρεσης του ιστού. Ως εκ τούτου, η Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα παύει να  είναι ανεξέλεγκτη! 

Η κλινική δράση του Dynamic Phase Control (DPC) λόγω του απόλυτου  ελέγχου του ηλεκτρομαγνητικού κύματος παρέχει α) επιφανειακή θέρμανση  της επιδερμίδας και άνω χορίου για αντιμετώπιση της δερματικής χαλάρωσης  και των ρυτίδων, β) μεσαία θέρμανση της δερμίδας για την αντιμετώπιση της  κυτταρίτιδας και γ) εν τω βάθει θέρμανση της υποδερμίδας για  καταπολέμηση του συσσωρευμένου λίπους.

Ο συνδυασμός ραδιοσυχνοτήτων και υπερήχων Accent  Prime επιτυγχάνει:

  • Θεαματική λιποδιάλυση
  • Αύξηση του τοπικού μεταβολισμού
  • Σύσφιξη δέρματος
  • Παραγωγή περισσότερου κολλαγόνου και ελαστίνης
  • Βελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας
  • Αποβολή των τοξινών

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα όρατα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις πρώτες δύο εβδομάδες με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα. Το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου καθώς συνεχίζεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου.


Το σύστημα Accent Prime είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά, που δύναται να συνδυάσει τους 2 τύπους Ραδιοσυχνοτήτων: Μονοπολική και Διπολική (Dual RF) με την ενέργεια ζεστού και ψυχρού υπερήχου για τη λύση-καταστροφή των λιποκυττάρων. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε 2 επίπεδα (ανάλογα με το επίπεδο του στόχου της θεραπείας). 

Μέσος χρόνος θεραπείας

30′ – 40′ 

Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας

Η εφαρμογή γίνεται κάθε 15 ημέρες. Συμβάλλει στην μείωση πόντων,  την δερματική σύσφιξη και βελτίωση της κυτταρίτιδας. 

Τεχνολογία

Accent Prime & Accent Elite

Αριθμός Συνεδριών

4-9 συνεδρίες

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!