Ριζική Αποτρίχωση

Σε αρκετές περιπτώσεις ο συνδυασμός δύο μεθόδων αποτρίχωσης είναι αυτός που θα σας χαρίσει τα μέγιστα αποτελέσματα στο μικρότερο χρόνο. Η επιλογή της ιδανικής για κάθε περίπτωση θεραπείας γίνεται λαμβάνοντας υπόψη όλα τα χαρακτηριστικά της τριχοφυΐας (χρώμα, είδος τρίχας, φωτότυπος κ.λπ.).

Τι είναι η ριζική αποτρίχωση ;

Η ηλεκτρική αποτρίχωση  είναι μια κλασσική δοκιμασμένη μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία εφαρμόζεται με επιτυχία για πάνω από έναν αιώνα. Ακόμη και σήμερα αποτελεί μια μέθοδο που μπορεί να εγγυηθεί 100% ριζική αποτρίχωση για κάθε είδους ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, ανεξαρτήτως χρώματος (ιδιαίτερα για λευκές τρίχες) και τραχύτητας της τρίχας ή χρώματος του δέρματος, σε μικρές περιοχές του προσώπου.

Πως δρα και τι επιτυγχάνει η ηλεκτρική αποτρίχωση;

Η ηλεκτρική αποτρίχωση καταστρέφει μόνιμα τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας που είναι υπεύθυνα για την ανάπτυξή της, χάρη στην εισαγωγή μιας πολύ λεπτής αποστειρωμένης βελόνας στο θύλακα της τρίχας και της διοχέτευσης ρεύματος σε αυτόν.

Η σύγχρονη τεχνολογία θέλοντας να εξελίξει τη θεραπεία και να την κάνει περισσότερο αποτελεσματική, γρήγορη και ανώδυνη, δημιούργησε τη μέθοδο Apilus, μία συσκευή ηλεκτρικής αποτρίχωσης που συνδυάζει την κλασική μέθοδο ριζικής αποτρίχωσης με την καινοτομία.

Απευθύνεται σε όλα τα δέρματα;

Ναι! Απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!