Soprano Ice Laser Diode

Soprano Ice Laser Diode

Για μόνιμη και ανώδυνη αντιμετώπιση της τριχοφυΐας και το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι μπορούμε να κάνουμε laser αποτρίχωση;

Με το Soprano Ice δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αποχή απο τις εφαρμογές ακομή και το καλοκαίρι, καθώς ειναι το μόνο Laser που τα αποτελέσματά του είναι κλινικά αποδεδειγμένα και έχουν εγκριθεί και από τον μεγαλύτερο Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής ( F.D.A), να γίνεται ακόμα και σε μαυρισμένα δέρματα απο τον ήλιο. Το Soprano Ice της Alma Lasers σε σύντομο χρονικό διάστημα, έχει αποκτήσει τεράστια επιστημονική και εμπορική αναγνώριση, καθώς επίσης έχει βραβευτεί ως το καλύτερο laser μόνιμης αποτρίχωσης για δύο συνεχόμενες χρονιές (2012 και 2013).

Είναι ανώδυνο;

Είναι μια πραγματικά ανώδυνη διαδικασία, όπου δε χρειάζονται ούτε αναλγητικά ούτε κάποια προετοιμασία πριν ή μετά, αφού μετά τη συνεδρία μπορείς να επιστρέψεις κανονικά στις καθημερινές δραστηριότητές σου. Με τη μέθοδο SHR (Super Hair Removal), η οποία είναι αποκλειστική τεχνολογία αποτρίχωσης της Alma Lasers και χρησιμοποιείται παγκοσμίως, το laser αποτρίχωσης γίνεται πλέον εντελώς ανώδυνα.

Πώς λειτουργεί; 

Συγκεκριμένα, το Soprano Ice αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία της επιδερμίδας, έως ότου καταστραφούν αποτελεσματικά οι θύλακες της τρίχας και εμποδιστεί η επανέκφυση τους. Παράλληλα, με τους πολύ μικρής διάρκειας παλμούς, τη μεγάλη συσσώρευση ενέργειας και την αύξηση της θερμοκρασίας του δέρματος, καταφέρνει να είναι αποτελεσματικό. Η εν κινήσει τεχνική SHR (Super Hair Removal) είναι αυτή που καλύπτει όλη την επιθυμητή περιοχή και προστατεύει από εγκαύματα. Έτσι, ο συνδυασμός όλων αυτών, δίνει το γρήγορο και ανώδυνο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούν.

Είναι κατάλληλο για όλους τους φωτότυπους; 

Το Soprano Ice, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και τρίχας. Είναι ιδανικό ακόμη και για τα μαυρισμένα απο τον ήλιο ή ευαίσθητα δέρματα. Επίσης, κρίνεται κατάλληλο για οποιαδήποτε περιοχή του σώματος, φυσικά και για τις ευαίσθητες περιοχές ή το πρόσωπο που απασχολούν τόσο τις γυναίκες, όσο και τους άντρες.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;

Ο αριθμός των συνεδριών, εξαρτάται από την περιοχή όπου εφαρμόζεται το λέιζερ (π.χ. εάν είναι

ορμονοεξαρτώμενη χρειάζονται περισσότερες επισκέψεις), τον φωτότυπο του δέρματος, την συνέπεια στα καθορισμένα ραντεβού αποτρίχωσης κ.ά. Όπως έχει αναφέρει, κατόπιν κλινικών μελετών, ο καθηγητής UwePaaschτου Πανεπιστημίου Leipzigστη Γερμανία, συνήθως απαιτούνται 7-10 συνεδρίες για να εξαλειφθεί το 85% της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας (The European Aesthetic Guide, 2014).

Πόσο διάστημα μεσολαβεί από την μία συνεδρία στην άλλη;

Οι εφαρμογές laser που γίνονται με το Soprano και με τη μέθοδο SHR , εξαιτίας της παρατεταμένης και σταδιακής αυξησης της θερμοκρασίας της περιοχης, καταστρέφει περισσότερους τριχικούς θυλάκους, διατηρώντας έτσι τη περιοχή καθαρή για μεγαλύτερο διάστημα, με αποτέλεσμα οι συνεδρίες να γίνονται κάθε ½ -με 2 μήνες ανα μεταξύ τους.

Μετά απο πόσες μερές μπορώ να εκτεθώ στον ήλιο με το Soprano;

Οπως προαναφέρθηκε παραπάνω, μπορούμε να κάνουμε laser με το Soprano Ice ακόμη και σε μαυρισμένες επιδερμίδες αλλά όχι σε ηλιοκαμμένες, δηλάδη σε περιοχές που εμφανίζουν ερύθημα απο τον ήλιο. Καλό θα ήταν, να αποφεύγουμε τον ήλιο τρεις μέρες πριν την εφαρμογή laser και τρεις μέρες μετά, καθώς επίσης κρίνεται απαραίτητη πάντα η εφαρμογή αντηλιακής προστασίας.

Πακέτα Αποτρίχωσης Laser

Οι τιμές ισχύουν για πακέτα 6 συνεδριών

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!