Σύσφιξη & Αντιγήρανση Λαιμού

Τι είναι η θεραπεία Profhilo;

Η θεραπεία Profhilo είναι μια από τις πιο επαναστατικές καινοτομίες που αποσκοπά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, με μορφή υαλουρονικού οξέος, η οποία στοχεύει στην επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και χαλάρωσης της επιδερμίδας. Βελτιώνεται έτσι η υφή, οι ρυτίδες του προσώπου λειαίνονται και ενυδατώνεται η επιδερμίδα.

Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και όχι μόνιμο filler, που απευθύνεται σε ασθενείς και δέρματα που παρατηρούνται ορατά σημάδια γήρανσης. 

Όπως είναι φυσικό, με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του και την παραγωγή κολλαγόνου, και τότε θέση παίρνει το Prophilo, με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, όπου κατά την έγχυση του, διεγείρεται η σύνθεση κολλαγόνου, αποκτώντας ξανά ένα σφριγηλό δέρμα. 

Τι είναι αυτό που προσφέρει; Τα αποτελέσματά του;

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που ταλαιπωρούνται  από χαλάρωση όπως είναι τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ. Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη. Θα αισθανθείτε ένα τσίμπημα, το οποίο δεν κρατά παραπάνω από 20 δευτερόλεπτα.  Αυτό που προσφέρει, είναι την ενεργοποίηση τεσσάρων διαφορετικών τύπων ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα του ιστού και της επιδερμίδας.

Τι επιτυγχάνεται με την θεραπεία Prophilo;

  • Βελτιώνεται η υφή της επιδερμίδας
  • Αυξάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος 
  • Ενυδατώνεται και λειαίνεται η επιδερμίδα
  • Αποκαθίστανται ουλές και σημάδια ακμής

Απαιτούνται πολλές συνεδρίες; Τα αποτελέσματα είναι άμεσα;

Οι συνεδρίες που απαιτούνται είναι 2 και τα αποτελέσματα είναι άμεσα με τον ανάλογο χρόνο που απαιτείται βέβαια για να φανεί ολοκληρωτικά το σωστό αποτέλεσμα και  κρατούν έως και 2 χρόνια.

Η θεραπεία τι παρενέργειες έχει;

Παρενέργειες δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη θεραπεία. Ίσως, υπάρξει για λίγο ένα ελαφρύ οίδημα, το οποίο υποχωρεί εντός 24 ωρών.

prophilo
profhilo neck

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!