Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

Σύσφιγξη & Αντιγήρανση Profhilo

Το Profhilo είναι μια θεραπεία που αποτελει μία από τις τελευταίες καινοτομίες για την αναδόμηση της επιδερμίδας, αφού παρέχει ένα ενισχυτικό δέρματος από υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη, λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες. Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και μη μόνιμο filler που έχει άμεσα αποτελέσματα και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Είναι μία σταθεροποιημένη μορφή του υαλουρονικού οξέος, που κατά την έγχυση του, διεγείρει τη φυσική σύνθεση κολλαγόνου του δέρματος, επαναφέροντας το σφριγηλό δέρμα. 

Βραβευμένη θεραπεία

Medical Awards 2022

IMG_0972

Τί είναι η θεραπεία Profhilo®;

Η θεραπεία Profhilo είναι μια από τις πιο επαναστατικές καινοτομίες που αποσκοπά στην αναδόμηση της επιδερμίδας, με μορφή υαλουρονικού οξέος, η οποία στοχεύει στην επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας και χαλάρωσης της επιδερμίδας. Βελτιώνεται έτσι η υφή, οι ρυτίδες του προσώπου λειαίνονται και ενυδατώνεται η επιδερμίδα.

Πρόκειται για ένα μη επεμβατικό, γρήγορο και όχι μόνιμο filler, που απευθύνεται σε ασθενείς και δέρματα που παρατηρούνται ορατά σημάδια γήρανσης. 

Όπως είναι φυσικό, με την πάροδο του χρόνου το δέρμα μας χάνει την ελαστικότητα του και την παραγωγή κολλαγόνου, και τότε θέση παίρνει το Profhilo, με βασικό συστατικό το υαλουρονικό οξύ, όπου κατά την έγχυση του, διεγείρεται η σύνθεση κολλαγόνου, αποκτώντας ξανά ένα σφριγηλό δέρμα. 

Τι είναι αυτό που προσφέρει; Τα αποτελέσματά του;

Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη θεραπεία των περιοχών που ταλαιπωρούνται  από χαλάρωση όπως είναι τα μάγουλα, ο λαιμός, το στήθος και το ντεκολτέ. Η θεραπεία είναι σχετικά ανώδυνη. Θα αισθανθείτε ένα τσίμπημα, το οποίο δεν κρατά παραπάνω από 20 δευτερόλεπτα.  Αυτό που προσφέρει, είναι την ενεργοποίηση τεσσάρων διαφορετικών τύπων ελαστίνης και κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η ποιότητα του ιστού και της επιδερμίδας.

Τί επιτυγχάνεται με τη θεραπεία Profhilo®;

  • Βελτιώνεται η υφή της επιδερμίδας
  • Αυξάνεται η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα του δέρματος 
  • Ενυδατώνεται και λειαίνεται η επιδερμίδα
  • Αποκαθίστανται ουλές και σημάδια ακμής
profhilo2
6 τα κύρια αποτελέσματα της θεραπείας Profhilo®

01

Αύξηση σφριγηλότητας και ελαστικότητας

02

Λείανση των σημαδιών γήρανσης

03

Ενίσχυση ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας

04

Επιτάχυνση κυτταρικής ανανέωσης και ανάπλασης

05

Αποκατάσταση ουλών ακμής και εγκαυμάτων

06

Αναπλήρωση όγκου

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20 λεπτά
  • Προτεινόμενη συχνότητα: 2 δόσεις εντός 40 ημέρων
  • Προϊόν: Profhilo
  • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
  • Διάρκεια αποτελέσματος: 1 έτος
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Συνήθως,  για ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπείας Profhilo® απαιτούνται 2 συνεδρίες. 

Τα αποτελέσματα μετά την 8η εβδομάδα είναι η ορατή σύσφιξη της επιδερμίδας, η λείανση των ρυτίδων και η αποκατάσταση του όγκου. Τα αποτελέσματα διαρκούν εώς και 1 έτος. 

Παρενέργειες δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη θεραπεία. Ίσως, υπάρξει για λίγο ένα ελαφρύ οίδημα, το οποίο υποχωρεί εντός 24 ωρών.

To Profhilo® είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος και γίνεται συνήθως σε ηλικίες άνω των 30, είτε σαν πρόληψη, είτε σαν θεραπεία των σημαδιών γήρανσης του δέρματος.

prophilo
profhilo neck
Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Γράψτε τις απορίες σας στο δερματολόγο!