Βιοαναζωογόνηση Προσώπου

H Βιοαναζωογόνηση προσώπου, βοηθά τόσο στην πρόληψη της γήρανσης του δέρματος, όσο και στην αποκατάστασή του. Βελτιώνεται η υφή, η όψη του δέρματος, η χαλάρωση και μειώνονται οι ρυτίδες.  Έτσι, η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, αποκτά φρεσκάδα, μειώνονται οι πόροι, η θαμπάδα και η κουρασμένη όψη και δείχνει πιο ανανεωμένη.


Πως επιτυγχάνεται η Βιοαναζωογόνηση  Προσώπου;

Η Βιοαναζωογόνηση του προσώπου μας, επιτυγχάνεται με τη μεσοθεραπεία Jalupro! Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη μεσοθεραπεία προσώπου και που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων.

Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα και παράλληλα το σύμπλεγμα αμινοξέων, μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος, τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια έκφρασης καθώς επίσης αποτρέπει την ηλιακή ελάστωση. 

Πως γίνεται;

Η εφαρμογή γίνεται από γιατρό, ο οποίος επιλέγει τη σύνθεση των δραστικών ουσιών που θα χρησιμοποιήσει, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος. Προηγείται εφαρμογή αναισθητικής κρέμας, με αποτέλεσμα η θεραπεία να είναι σχεδόν ανώδυνη. Στη συνέχεια, ο γιατρός εγχέει με πολύ λεπτή βελόνα τις ουσίες που έχουν επιλεγεί. Στο τέλος της θεραπείας, εφαρμόζεται ειδική μάσκα που καταπραΰνει το δέρμα, ώστε ο υποβαλλόμενος στη θεραπεία να επιστρέψει άμεσα στις δραστηριότητες του. 

Που εφαρμόζεται η βιοαναζωογόνηση

Η βιοαναζωογόνηση μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, όπως για παράδειγμα στα άνω κάτω βλέφαρα, στο πόδι της χήνας, στις παρειές, σε  ατροφικές ουλές, καθώς  και  στο λαιμό και το ντεκολτέ. Εφαρμόζεται επίσης, στην περιοχή κάτω από τις μασχάλες, στους αγκώνες,  στα μπράτσα, καθώς και στην περιοχή των γονάτων. 

Τι επιτυγχάνεται

Με την βιοαναζωογόνηση του προσώπου, επιτυγχάνεται η λάμψη του, στοχεύουμε στην ενυδάτωση του καθώς και στην ελαστικότητα που έχει χαθεί με το πέρασμα των χρόνων. Αποκαθίσταται η φυσιολογία του δέρματος και ενισχύεται η δομή των ανατομικών περιοχών του προσώπου. 

Υπάρχουν ωστόσο και συνδυαστικά πρωτόκολλα  θεραπειών αντιγήρανσης για την αντιμετώπιση όλων των περιπτώσεων .

Τι συμπτώματα προκαλούνται;

Μπορεί να υπάρξει ένας ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Πολύ σπάνια να δημιουργηθούν μικρές παροδικές εκχυμώσεις στις περιοχές της έγχυσης.

metlogoylikaArtboard 4 100
metlogoylikaArtboard 6 100

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!