Κρυολιπόλυση Clatuu

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

Κάνουμε γυμναστική; κάνουμε διαίτα και το περιττό λίπος δεν λέει να μας εγκαταλείψει; Η λύση βρίσκεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης με την οποία άμεσα απαλλαγόμαστε απο το τοπικό λίπος.

Τι επιτυγχάνεται με την κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση κερδίζει διαρκώς έδαφος και έχει γίνει ο πιο δημοφιλής τρόπος λιπογλυπτικής απο τη στιγμή ακόμα που πρωτοεμφανίστηκε, με ευρεία χρήση παγκοσμίως. Αποτελεί μια μέθοδο εξαιρετικά απλή που αφαιρεί το τοπικό λίπος μη χειρουργικά (χωρίς νυστέρι), ενέσεις ή αναισθησία. Πρόκειται για μια μη επεμβατική, κλινικά δοκιμασμένη διαδικασία που επιλεκτικά μειώνει το ανεπιθύμητο λίπος χρησιμοποιώντας την τεχνολογία της ψύξης. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας.

Το σύστημα Clatuu

Το νέο σύστημα CLATUU είναι ένα προηγμένο σύστημα επιλεκτικής κρυογλυπτικής, που βασίζεται στη μέθοδο της κρυολιπόλυσης και προκαλεί μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή. Πρόκειται για μία μη επεμβατική μέθοδο, εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής  (FDA), που έχει βασιστεί στην εκτεταμένη έρευνα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ για τις μη επεμβατικές μεθόδους λιπογλυπτικής.

Πώς, όμως, το CLATUU αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και άμεσα την τοπική συσσώρευση του λίπους; Μελέτες που έχουν διεξαχθεί αναφέρουν ότι εάν το κύτταρο του λιπώδους ιστού (λιποκύτταρο) υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται ο ελεγχόμενος βιολογικός του θάνατος (απόπτωση). Εν συνεχεία, το σύνολο των κατεστραμμένων λιποκυττάρων αποβάλλεται με απόλυτα φυσιολογική διαδικασία μέσω του λεμφικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα διαθέτει δύο πολύ άνετες κεφαλές θεραπείας με ενσωματωμένη LCD οθόνη χειρισμού, που εφαρμόζονται τοπικά στον λιπώδη ιστό και με υποπίεση τον φέρνουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εντός του ψυχρού θαλάμου θεραπείας.

Ως εκ τούτου, επιτυγχάνεται ισχυρότατη ψύξη (έως -9 βαθμούς Κελσίου), υπεύθυνη για τη μετέπειτα αποδόμηση των λιποκυττάρων. Είναι πολύ σημαντικό, όμως, να αναφέρουμε  ότι  η  γύρω   περιοχή  παραμένει ανέπαφη, καθώς ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, συγκριτικά με τους περιβάλλοντες ιστούς, που παραμένουν ανεπηρέαστοι.

Τι να περιμένετε κατά την διάρκεια μιας θεραπείας Clatuu:

  • Απαιτείται ακινησία για μία ώρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Προτείνεται να επισκεφτείτε το μπάνιο πριν την έναρξη της θεραπείας.

  •  Όταν εφαρμοστoύν οι κεφαλές αναρρόφησης, θα αισθανθείτε έντονο τράβηγμα, μούδιασμα, πόνο ή κράμπες στην υπό θεραπεία περιοχή. Τα συμπτώματα αυτά θα υποχωρήσουν μετά τα πρώτα 5 -10 λεπτά της θεραπείας.

  •  Η ψύξη στην υπό θεραπεία περιοχή προκαλεί πόνο κατά την έναρξη (5 περίπου λεπτά) αλλά και δρα αναλγητικά για το υπόλοιπο της θεραπείας.

  • Μετά το πέρας της θεραπείας (1 ώρα) η περιοχή θεραπείας είναι σκληρή, έντονα ερυθρή ή ακόμα και μελανιασμένη, οιδηματώδης και ευαίσθητη. Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να    διαρκέσουν ακόμα και μερικές ώρες μετά την αφαίρεση της κεφαλής.

  •  Αμέσως μετά τη θεραπεία, απαιτείται μασάζ στη παγωμένη περιοχή του λίπους, καθώς έχει αποδειχθεί ότι αυτό βελτιώνει το τελικό αποτέλεσμα της θεραπείας. Αυτό μπορεί να έχει περίεργη αίσθηση άβολη ή ακόμη να είναι επίπονο.

Αποτελέσματα Διαδικασίας

Ως αποτέλεσμα της παραπάνω διαδικασίας, η περιοχή του συσσωρευμένου λίπους μειώνεται από τις πρώτες κιόλας 20 ημέρες με το θεραπευτικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται σε διάστημα τριών μηνών. Αναλόγως με το μέγεθος του προβλήματος του/της εκάστοτε ασθενούς, η θεραπεία με το CLATUU μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία ή εφόσον κριθεί απαραίτητο να γίνουν και επιπλέον θεραπείες. 

Η εν λόγω θεραπεία είναι άνετη, γρήγορη (διάρκεια μίας ώρας) και μπορεί να εφαρμοστεί σε ποικίλες περιοχές του σώματος, όπως: χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς. Με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, ο/η ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του/της δραστηριότητες αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας.

Τι να περιμένετε μετά την θεραπεία:

  • Μπορεί να αρχίσετε να βλέπετε αλλαγές από την 3 ή εβδομάδα μετά τη θεραπεία CLATUU, αλλά τα βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνονται μετά απο 3 μήνες.
  • Ο οργανισμός συνεχίζει να αποβάλλει τα λιποκύτταρα έως και 4 μήνες μετά τη διαδικασία.
  •  Μετά από 8 βδομάδες είστε σε θέση να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε επιπλέον θεραπείες για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  • Απαιτείται άφθονη ενυδάτωση, σωστή διατροφή και άσκηση για τις εβδομάδες που ακολουθούν τη θεραπεία CLATUU, για να βελτιστοποιηθούν τα αποτελέσματα.

Στόχος αυτής της εφαρμογής είναι να μειώσουμε επιλεκτικά το επίμονο συσσωρευμένο λίπος που δεν ανταποκρίνεται στη δίαιτα ή στη γυμναστική σε περιοχές όπως κοιλιά, γύρω από τη μέση («lovehandles»), μπράτσα,  εσωτερικό των μηρών, εσωτερικό γονάτων, κάτω από το σαγόνι («διπλοσάγονο»), γλουτοί , εξωτερική επιφάνεια των μηρών («ψωμάκια»).

Μέσος χρόνος θεραπείας

1 ώρα

Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας

1 φορά 

Τεχνολογία:

Clatuu

Κρυολιπόλυση Clatuu + 3 LPG Δώρο

180,00
  • Στην τιμή δε συμπεριλαμβάνεται το κορμάκι LPG αξίας 25€
Πρόοδος 3 μηνών

Πριν & Μετά

CLATUU

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!