Υαλουρονικό Οξύ

Στο Met Cosmetic χρησιμοποιούμε fillers προσώπου, που είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου, ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα υλικά στις θεραπείες ιατρικής αισθητικής, με αντιγηραντικές και αναπλαστικές ιδιότητες.  Άλλοι  το γνωρίζουν ως βασικό συστατικό σε καλλυντικά ομορφιάς και άλλοι  ως ενέσιμο υλικό σε μη χειρουργικές μεθόδους αποκατάστασης όγκου και εξάλειψης των ρυτίδων. Λίγοι όμως γνωρίζουν πραγματικά τι είναι το υαλουρονικό οξύ και τι κάνει στον οργανισμό μας.

 

FACTS!

 • Το υαλουρονικό οξύ παράγεται από τους ινοβλάστες και έχει την ιδιότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας. Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος μειώνεται δραστικά και η επιδερμίδα χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητά της.
 • Στη νεότητά μας, το σώμα μας παράγει καθημερινά 3 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος.  Με την πάροδο του χρόνου μειώνεται σταδιακά η παραγωγή του υαλουρονικού, εφόσον λιγοστεύουν και τα λειτουργικά κύτταρα που το παράγουν, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να αρχίσει να φαίνεται θαμπή, αφυδατωμένη, γεμάτη ρυτίδες ή σημεία ατροφίας.
 • Τι κάνει λοιπόν το υαλουρονικό οξύ; Διατηρεί το νερό στα κύτταρα των ιστών,  ενυδατώνει τα μάτια και  προστατεύει τις αρθρώσεις.

Βλέμμα που μαγνητίζει

Βελτιώστε την περιοχή των ματιών και αποκαταστήστε την ισορροπία του προσώπου σας με θεραπείες που εστιάζουν τόσο στην περιοχή κάτω από τα μάτια, όσο στις παρειές και τους κροτάφους.

Οι δακρυϊκές αύλακες (tear trough) τραβούν την προσοχή και μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών. Ακόμη, η χαλάρωση των παρειών μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την όψη της περιοχής των ματιών.

Σχεδιάστε το προσωπικό σας πλάνο θεραπείας με υαλουρονικό, μαζί με την ιατρική μας ομάδα και αποκτήστε αναζωογονημένη όψη και φυσικά αποτελέσματα.

Φυσικό περίγραμμα προσώπου

Η απώλεια όγκου στα ζυγωματικά και τους κροτάφους μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την εικόνα της περιοχής των ματιών. Τα fillers προσώπου ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος διασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα όταν χαμογελάτε, γελάτε ή συνοφρυώνεστε!

Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής επίσκεψής σας, ο ιατρός θα εξετάσει το πρόσωπό σας τόσο σε ακινησία (στατικότητα) όσο και σε κίνηση (δυναμική) προκειμένου να διασφαλίσει ότι θα σας προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Εxtra όγκο στα χείλη

Η “απάντηση” στα μικρά χείλη δεν είναι το κραγιόν και το μολύβι περιγράμματος αλλά η αύξηση του χείλους και η ανόρθωση του. 

Η ηλικία αφήνει το αποτύπωμα της και στα χείλη. Τόσο γυναίκες, όσο και άνδρες βλέπουν τα χείλη τους να ατροφούν με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο μικρά. 

Για να αποφύγουμε τα άτονα χείλη εφαρμόζουμε υαλουρονικό οξύ. Σε τέτοια περιστατικά δεν είναι πρωτεύουσα η αύξηση του όγκου του χείλους αλλά η “επαναφορά” της εικόνας του, όπως ακριβώς ήταν και πριν μερικά χρόνια.

Αναίμακτη Ρινοπλαστική

Ρινοπλαστική σε 20΄.

Σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της εικόνας μιας δύσμορφης μύτης, με υαλουρονικό οξύ χωρίς να χρειαστεί να περάσουμε το κατώφλι του χειρουργείου.

Με έγχυση υαλουρονικού οξέος γεμίζουν σημεία του σκελετού της μύτης που παρουσιάζουν ατροφίες ή βαθουλώματα.

Εφαρμογές Υαλουρονικού Οξέος

 • Το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται για τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη, στις ρινοπαρειακές αύλακες, στο μέτωπο και γύρω από τα μάτια, οι οποίες «γεμίζουν» και το αποτέλεσμα διαρκεί 7-10 μήνες.
 • Με αυτό τον τρόπο μπορούμε επίσης να επιτύχουμε σαρκώδη χείλη και μεγαλύτερο όγκο στα ζυγωματικά.
 • Οι ενέσεις είναι πολύ ασφαλείς και οι επιπλοκές είναι ελάχιστες και παροδικές (πρήξιμο, μελανιές).
 • Η τιμή του υαλουρονικού οξέος είναι προσιτή, καθώς προσφέρει ένα μακροπρόθεσμο αποτελέσμα και έχει πλήθος εφαρμογών.
 • > Ρυτίδες χειλιών
 • > Ρυτίδες Στόματος
 • > Ρυτίδες Παρειών / Ρινοπαρειακές αύλακες
 • > Μαύροι κύκλοι
 • > Ουλές Ακμής
 • > Αύξηση όγκου χειλιών
 • > Ζυγωματικά
 • > Αναίμακτη ρινοπλαστική (διόρθωση σχήματος μύτης)
 • > Ρυτίδες μετώπου, ματιών, μεσόφρυου
Στo Met Cosmetic θα βρεις τα καλύτερα υλικά

Ο αριθμός των δερματικών εμφυτευμάτων που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολύ μεγάλος. Τα εμφυτεύματα διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους στο υλικό που περιέχουν, στη διάρκεια του αποτελέσματος (μη μόνιμα, ημιμόνιμα, μόνιμα), στο βάθος ένεσής τους (χόριο, υποδόριος ιστός, υπερπεριοστικά) και στον βαθμό ασφάλειας που παρέχουν.

metlogoylikaArtboard 9 100
metlogoylikaArtboard 7 100
metlogoylikaArtboard 3 100
prophilo

Πληροφορίες θεραπείας

 • Μέσος χρόνος θεραπείας: 20 λεπτά
 • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: Προτείνονται 2 φορές / έτος
 • Επίπεδο Πόνου: Ανώδυνο
 • Διάρκεια αποθεραπείας: Μηδενική, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σας
 • Διάρκεια Αποτελέσματος: 7-10 μήνες

0.55ml Υαλουρονικό Juvéderm Smile

169,00

Το Υαλουρονικό Οξύ για χείλη Juvederm Smile είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα χείλη και το στόμα. Eνισχύει την ένταση του χείλους, επαναπροσδιορίζει το σχήμα και διορθώνει τα κάθετα χείλη. Μπορεί επίσης να διορθώσει τις γραμμές γύρω από το στόμα.

1ml Υαλουρονικό Restylane

199,00

To Restylane Kysse έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για τα χείλη και είναι εγκεκριμένο από τον FDA. Μετά την εφαρμογή τα χείλη παραμένουν απαλά και ελαστικά, και τόσο η όψη, όσο και η αίσθησή τους είναι απολύτως φυσική.

Γιατί να επιλέξεις το Met Cosmetic

Δες το video και μάθε περισσότερα από τους ειδικούς

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!