Ημέρα της Γυναίκας 2021

Δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες! Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1977 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, για να αναδείξει τα προβλήματα και να προωθήσει τα δικαιώματα της γυναίκας.
Να είσαι περήφανη που είσαι γυναίκα. Να είσαι περήφανη για ουκ ολίγους λόγους. Να αγαπάς το σώμα σου, τον εαυτό σου, να τον φροντίζεις, να τον περιποιείσαι και να τον έχεις σαν κόρη οφθαλμού. Όλα αυτά είσαι εσύ. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να αναδείψει εντονότερα τα χαρακτηριστικά σου και να νιώθεις ότι αξίζεις πολλά, γιατί αξίζεις.
Υπάρχουν πολλές φορές που δεν αρκούμαστε με ό,τι έχουμε. Μας φταίει το σώμα μας, το πρόσωπο μας, απογοητευόμαστε για μικρά πράγματα που δεν έχουν τόσο πραγματική αξία. Θα πάρουμε λίγα κιλά παραπάνω και θα αρχίσουμε να θρηνούμε, να νιώθουμε απελπισία, να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και η εικόνα μας να μην μας αρέσει. Δεν υπάρχει τίποτα που δεν αλλάζει ή που δεν διορθώνεται. Όλα είναι στο χέρι μας!
Χάρισε στον εαυτό σου τα πολυτιμότερα δώρα που μπορείς να του κάνεις, αρκεί να νιώσεις όμορφη. Πάντα είσαι όμορφη μην το ξεχνάς αυτό, αλλά κάποιες φορές χρειάζεσαι την παραπάνω επιβεβαίωση. Όλες μας.
Τα χρόνια αλλάζουν, οι άνθρωποι εξελισσόμαστε και η επιστήμη εξελίσσεται μαζί μας. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι να διορθώσεις οτιδήποτε μπορεί να μην σε ευχαριστεί. Βρες τον χρόνο που χρειάζεσαι και δώσε προτεραιότητα σε σένα. Όσο περισσότερο σε προσέχεις τόσο περισσότερη ομορφιά εκπέμπεις. Δεν είμαστε μονοδιάστατα όντα αλλά σύνθετοι οργανισμοί που αποτελούνται από λογική και από συναίσθημα όπου συνδυάζεται η συνολική εμφάνιση. Οι ρυτίδες που θα κάνουν την εμφάνιση τους σε βάθος χρόνου δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να σας απογοητεύει και να σας καταβάλλει την ψυχολογία από την στιγμή που υπάρχουν λύσεις για να σας βοηθήσουν.
Μην αμελείτε τις συχνές επισκέψεις σας στους εξειδικευμένους ιατρούς εάν δεν νιώθετε πλήρεις με τον εαυτό σας. Κλείστε το ραντεβού σας για κάθε ενημέρωση και φροντίστε τον εαυτό σας με σεβασμό και εκτίμηση. Έτσι θα αγαπήσετε ακόμα πιο πολύ εσάς!
Met Cosmetic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Πλατεία συντάγματος, Αθήνα

+30 0123456789

aaa@aaa.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΝΕΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΟΡΕΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΛΑΘΙ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πάτρα

Men Cosmetic

Γλυφάδα

Ζάκυνθος

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Met Cosmetic created & Developed by Global Touch

 

Ερμού 51 & Μαιζώνος, Πάτρα

+30 2610 224700

info@met-cosmetic.gr

Ερμού 51 & Μαιζώνος, Πάτρα
+30 2610 224700
info@met-cosmetic.gr

 Men Cosmetic, Κανακάρη 80, Πάτρα
+30 2610 223900
 info@mencosmetic.gr

 Λεωφ.Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά 21, Γλυφάδα
+30 210 8945800
 boutique@met-cosmetic.gr

Μαντζάρου 8, Ζάκυνθος 29100​
+30 26950 29616
zakynthos@met-cosmetic.gr

Met Cosmetic created & Developed by Global Touch

Shopping cart

close

Sign in

close

Sidebar Scroll To Top