ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Xάρισε στον εαυτό σου το πιο όμορφο δώρο νικώντας το τοπικό πάχος με την μέθοδο λιποαναρρόφησης.

λιποαναρρόφηση

Τι επιτυγχάνεται

Η λιποαναρρόφηση είναι η πιο συχνή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως,καθώς δύναται να βελτιώσει αισθητά τις σωματικές αναλογίες, διορθώνοντας τοπικές υπερλιπώσεις μέσω σχεδόν μη ορατών τομών. Πραγματοποείται με αφαίρεση του περιττού λίπους που έχει συσσωρευθεί τοπικά σε περιοχές του σώματος όπως: άνω άκρα, κοιλιακή περιοχή, γλουτοί, μηροί, κνήμες, πρόσωπο, λαιμός ( προγούλι). 

Δεν αποτελεί εναλλακτική λύση της δίαιτας ή της άσκησης η οποία ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, ούτε όμως και μέθοδο απώλειας βάρους παρόλο που πολλές φορές έχει παρατηρηθεί πως μετά από λιποαναρρόφηση ανακτάται περισσότερο η αυτοπεποίθησή μας με αποτέλεσμα να ακολουθούμε ακόμα πιο πιστά μια ισορροπημένη διατροφή.

Ποια τα αποτελέσματα

Τηρώντας λοιπόν τα απαραίτητα βήματα με την μέθοδο της λιποαναρρόφησης μειώνεται το περιττό βάρος και λίπος αν το άτομο είναι υπέρβαρο, ενώ αν είναι σε φυσιολογικά υγιές βάρος και απλά αντιμετωπίζει πρόβλημα σε τοπικά σημεία τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι θεαματικά και μόνιμα καθώς ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κάθε ατόμου. Η περιοχή που έχει υποστεί τέτοιου είδους επέμβαση δεν ανταποκρίνεται σε αύξηση του όγκου λόγω της αφαίρεσης μεγάλου  πληθυσμού λιποκυττάρων.

Που εφαρμόζεται

Η κλασσική λιποαναρρόφηση μπορεί να εφαρμοστεί είτε σε γενική είτε σε τοπική αναισθησία κατά την οποία γίνεται διήθηση του λιπώδους ιστού με πολύ αραιωμένα διαλύματα τοπικών αναισθητικών και αδρεναλίνης. Ο πλαστικός χειρουργός κάνει μια μικρή τομή μέσα από την οποία περνάει μια κάνουλα η οποία συνδέεται μέσω ενός σωλήνα με ένα μηχάνημα που δημιουργεί κενό αέρος.

Με την βοήθεια της κάνουλας αποκολλώνται τα λιποκύτταρα και καταλήγουν σε ένα διαφανές δοχείο, αναρροφάται η ποσότητα λίπους ενώ οι οπές κλείνουν μόνες τους χωρίς ράμματα και ουλές. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ανάλογη περιοχή κρίνεται απαραίτητη η χρήση ειδικού κορσέ για αποφυγή χαλάρωσης του δέρματος.

Πληροφορίες θεραπείας

  • Μέσος χρόνος θεραπείας: 1 - 4 Ώρες [ανάλογα τον αριθμό περιοχών]
  • Προτεινόμενη συχνότητα θεραπείας: 1 φορά
  • Αριθμός Συνεδριών Απαιτούνται: 1 θεραπεία / σημείο
  • Επίπεδο Πόνου: Χαμηλό
  • Διάρκεια αποθεραπείας: Ξεκούραση 2 ημέρες μετά το χειρουργείο
  • Διάρκεια Αποτελέσματος: Μόνιμο

Γράψτε τις απορίες σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί μας!